Onödigt inlägg i brist på annat..

Hade jättemysig kväll med Frida igår, käkade taccos, kollade på Partik 1,5 och Wallander-blodspår. Blev lite sent så jag somnade över där. Kom hem kl 1 idag å sen har jag varit å tränat med Alina och nu har jag just förlorat på Monopol, IGEN! Lagom kul för nu får jag vänta 7 år på att Sofia och Mickis ska spela klart... Dagen har gått fruktansvärt snabbt. Ikväll blir det melodifestivalen och kanske en Wallanderfilm som går på Tv....
Har egentligen inte så mkt att säga haha men måste ju skriva lite i brist på annat..

Spelkväll!

Blev en anings sent igår. Jag sofia och Mickis körde en helkväll med tv och spel av alla dess slag!
Började gårdagen med att läsa massa tråkiga kapitel i kurslitteraturen, pinade mig, men nu har jag läst alla som ska va läst till måndag alla fall! Sen fickade jag sofia mickis och alina på chokladcafét (som inte ens vet vad chailatte är, bra där!) sen gick vi hem å lagade fläskfile och började spelkvällen. VI fick igår veta att föreläsnignen idag (fredag) är flyttad till måndag, så det kändes som fredag igår...men först i böran kkändes det som onsdag, veckan har gått väldans fort!!
Hur som helst så spöade sofia skiten ur oss både i Risk och Monopol, inte kul!! Fast det var kul att spela i alla fall hihi!

Just ja igår köpte jag en ny waxduk också! den svarta med vita prickar som jag spanat in på Åhlens, asfin!!
Kolla!:




Nu tappade jag bort vad jag mer skulle säga... men får väl komma på det lite senare om det var något viktigt, här kommer lite bilder från heldagen med Ib i fjollträsk! :D





Skola hela dan

Idag satte kursen igång på riktigt. kl 10 hade vi föreläsning där hon pratade om de kapitlen som jag redan läst och gjort anteckningar på så det var fruktansvärt tråkigt att lyssna på. Hon sa inget utöver det som stog i boken heller eller förklarade på ett enklare eller djupare sätt. Men boken är rätt så lättläst så de behövdes iofs inte, men i alla fall så blev jag fruktansvärt uttråkad haha.
Efter lunch hade vi vår första workshop. Dvs första tillfället att sätta igång med grupparbetet, idag skulle vi göra en intressentmodell och skriva mission, vision, mål och sånna saker. Vi kom igång väldigt bra och det var ganska roligt. Det är skönt när arbetet är uppdelat i små delar, för då känns det inte lika tungt.
Nu hade jag tänkt läsa kapitel 8 i boken, men det är så långt så jag ids inte riktigt. Har inga lektioner alls imorgon så då har jag gott om tid att läsa, men å andra sidan blir det skönare för mig imorgon om jag börjar nu. Sen har jag också slut på papper i kollegieblocket, så jag måste ner på stan och handla det också.
Frida tipsade att jag skulle köpa ett par läsglasögon eftersom jag får ont i huvudet när jag läser.. så ska väl försöka kolla om jag hittar några sånna och testa om det hjälper.
Snart ska jag iväg och träna lite, blir danspass, och förhoppningsvis är ledarna friska och har gjort ett NYTT pass, är så fruktansvärt less på det gamla, men nu har det gått 8 veckor in på terminen så jag blir sur om det inte är nytt!
Efter det ska vi handla lite på coop. Måste köpa mer mjölk, har druckit 1,5l på 2 dar.. skulle kanske inte ha köpt den där oboyförpackningen haha, men det är väldans gott och mysigt!! **

Förvånad över min beslutsamhet

Nu är jag fruktansvärt nöjd med mig själv! Har pluggat precis hela dan! Och jag har hunnit med allt som jag tänkt skulle hinna, vilket jag från början inte trodde att jag skulle göra. Har läst alla 7 kapitel och gjort anteckningar på alla också wohooo! känns asskönt, så nu känner jag mig helt ledig och ska gå å kolla på basket med tjejgänget!
Wihiiii!

Studieteknik?

Dagen har börjat bra! Satte igång och pluggade direkt efter frukost och är nu inne på kapitel 5/7. Detta har dock resulterat i att jag har fått huvudvärk så jag får ta lite pauser emellanåt. Har i dessa små pauser packat upp min resväska, städat undan lite skit, lagat lasagne, ätit lasagne och suttit lite vid datorn.
Jag provar just nu en ny studieteknik, lr snarare jag provar att ha en studieteknik :P Börjar med att läsa ett kapitel och sen skriver jag ner rubrikerna och lite stödpunkter så att jag repeterar det hela igen och så att jag har stödpunkter jag kan gå tillbaka och kolla igenom utan att behöva läsa om hela boken! Vi får se om jag blir något klokare!

Dagen efter igår..

Så ännu en dag har passerat obemärkt, eller inte helt obemärkt kanske, men ganska obemärkt. Startade en ny kurs idag, kommunikation och organisastion, som består av ett stoooort grupparbete och en säkert asrolig hemtenta! Grupparbetet verkar rätt skoj ändå. Vi ska skapa en organisation och vi är en reklambyrå, najjs!
Förutom det har jag hunnit med att träna och läsa lite i kurslitteraturen. Har bestämt mig för att ligga i fas den här kursen, eftersom hemtentan bara är under 1 dag så är det säkrast att ha pluggat in litteraturen innan, sen kan de också va bra att få någon slags struktur på vardagen, så man känner skillnad när det är helg. Nu har vi också mer lektioner och föreläsningar så det kan va bra att ha lite rutin så man inte känner sig helt less...
Jag har läst 3/7 kapitel idag, men bara gjort antecknignar på 1. Men imorgon har vi inget schemalagt så frå väl göra det då och sen ska jag försöka hinna läsa resterande kapitel också. Boken är väl inte den roligaste, men i alla fall ganska lättläst och bra strukturerad så man kan hänga med, alltid en fördel!
Nu är jag dödens seg och har inget att göra, ska väl kolla lite på TV är det tänkt tror jag.. men om någon har något roligare förslag så är jag öppen för förslag! :P

Back on track..

Hemma i Sundsvall igen! Har varit fruktansvärt seg hela dan! Antar att man blir det av tågresan... men fick alla fall trevligt möta vid tåget :) Mickis och Sofia mötte mig och hjälpte mig att bära packning, tackar ödmjukast!!
Sen stack jag Mickis och Alina och körde ett Aerobic-pass, riktigt roligt faktiskt, får gå på det igen :D På kvällen sen var mickis, sofia och filip över och spelade mariokart och gjorde ingenting.. jag orkade inte socialisera så värst mycket så jag var säkert astråkig haha, men känner mig bara helt lam haha!

Längtar asmycket till helgen den 7e då jag ska åka till Västerås och återse alla kära vänner där :D Särskilt Madicken! Saknar massor, så länge sen vi partade ihop, ska bli kul att se västerås igen, gå på kåren igen (som är 100 ggr bättre än kåren i sundsvall) och bara ha allmänt kul :D

Nu borde jag sova!
Natti!

Tid

Helgen har gått fruktansvärt fort! Känns som att jag nyss kom till Stockholm, men ska redan åka hem! Herregud, det msåte betyda att jag haft trevligt, vilket jag jukan konstatera såhär i efterhand att jag har haft :D
Idag har jag suttit och fikat med Agnes hur länge som helst, vääldigt skönt att prata av sig om allt och prata om inget å prata om pinsamma grejer och hoppas att de vid grannbordet inte lyssnar, vilket de INTE gjorde Agnes! (säger vi)
Märker verkligen nu när jag är singel hur mycket tid man ahr att träffa vännerna och hur himla skönt det är att kunna ägna en hel dag åt att bara hänga med en polare... börjar kännas bra helt enkelt :) Vilket är skönt, för det är så jobbigt att gå runt och känna sig ensam :(
En anna sak jag också märkte idag är hur otroligt mycket folk det bor i sthlm jämfört med Sundsvall. Vi letade café i minst en halvtimme, överallt var det proppfullt! Promenerade från stan-till kungsträdgården-till gamlastan, innan vi hittade nåt!
Sånt där slipper man i Sundsvall, skönt å bara kunna ta det bästa cafét direkt haha (om det inte råder delade meningar, sofia...), men å andra sidan fick vi en trevlig promenad, så det gjorde ju inget just idag =)

Har bara tagit det lugnt hemma med familjen ikväll, kollat på melodifestivalen, inget storslaget ikväll, men EMD ägde, som väntat iofs och de gick också vidare så jag är nöjd och glad!

EN trevlig dag på stan

Nyss uppstigen då mamma och jag snart ska åka
till farsta centrum och jag ska väl försöka hitta ett par
svarta typ finbyxor så jag ha något att ha på mig ikväll
när vi ska fira mormor... vi får se hur det går!

Gårdagen var väldans trevlig. Mötte Ib i stan vid 1, gick
runt lite för han skulle köpa parfym. Sen satt vi och fikade
i typ 2 timmar å snackade skit :) Asnajs! Jag tog en chailatte,
väääldigt stor kopp, därför det tog så lång tid att fika, säger vi ;)
Sen tog jag världens godaste chokladmuffin också!
Efter det sprang vi vidare efter parfymer eftersom Ib vägrade att
följa mitt råd och köpa äppelformade parfymen från DKNY som
trots allt utklassar alla andra parfymer!
TIll slut blev kl 5 och jag blev kissnödig, så vi gick till mammas jobb
och lånade toaletten! Vi var i stan och hon jobbade idag vid slussen
så efter lite gnäll lyckades jag alla fall övertyga Ib att vi skulle promenera
dit så jag slapp ödsla ett till klipp på tunnelbaneremsan! Tanken var att
jag skulle åka med mamma hem och åka till farsta då, men vi hann inte
det så hon skickade mig och Ib att lägga i mer parkeringspengar. Ännu
mer promenad! Gick till fel gata först, hittade rätt till slut och när vi väl kom
tillbaka till mamma så var hon klar! Typiskt!
Hur som helst hängde jag med hem till Ib, köpte pizza och kollade
på pirates of the caribbean!
Optimalt!!
Åkte hem vid 10 och sen satt jag å prata me lite folk på msn och
slösurfade i ca 2 timmar, hoppsan.. är därför lite trött nu, men det
går väl över frammåt dagen hoppas jag!

Nu ska jag väl gå och klä på mig å sånt om jag orkar..

Peace out :P:P

Stockholm i mitt hjääärta!

Äntligen hemma i Stockholm! Sååå skönt!
Sååå mycket folk överallt man blir ju fan stressad!
Har varit och träffat grabbarna å spelat skjortan av dom
poker, vann 100 spänn, inte helt fel när man är
en fattig student!!
Kul att träffa alla igen, like in the good old days <3

Just hemkommen från Kalles place, mamma har redan
somnat och vet inte riktigt va pappsen gör, så får sitta
med min kära dator, läsa allas bloggar och prata med
alla hemma i Sundsvall, kan ju inte gå en dag utan att
man kollar läget me dom också :) Helst inte mer än
en timme heller hihi!

Får se va som händer emorn, päronen jobbar så jag
får väl roa mig själv på nå vis :)


Avresa strax!

Nu är tentan klar och inlämnad! Skönt! Är rätt nöjd
men man kan ju aldrig veta hur lärarna tänker...

Nu är det 1h kvar tills jag måste gå hemifrån, ser
inte fram emot att ta mig till tågstationen då det är
8grader minus och dessutom smöar det, men det
blir himla skönt sen när jag väl sitter på tåget med
min film! Har 2 Wallander-filmer i beredskap inför
resan :)

Nu ska jag bara packa det sista, dvs typ det mesta :P
Borde sätta igång så att jag inte blir dödens stressad!

Se ya in esocolmo! :D

Ändrade planer!

Fick mail i morse om att seminariet om medie-celibaten
inte var obligatorisk. Eftersom jag inte lycktas så bra med
den bestämde jag mig för att stanna hemma och göra klart
tentan
istället, vilket jag gjorde! Imorgon ska jag bara läsa
igenom den och skriva ut, sen lämna in!
Efter det bär det av till Fjollträsk, och stannar där ända tills
på söndag, ska bli såå skönt!

Hängde med Sofia och Mickis sen hela kvällen, spelade lite
gamecube, fikade, lagade tacos och avsultade kvällen
med film, Bolt, hos Mickis. Sjukt söt film och jag vill ha den
hunden nuuuu!




Dags å sova så man orkar upp emorn och hinner få allt gjort
som ska göras!

Natti!

En trött morgon..

Strax dax..för seminarium, medie-celibat. Som inte
blev så himla lyckat. Det första jag gjorde var ju att
sätta på datorn och kolla alla bloggar haha, så jag
får väl säga att jag är beroende helt enkelt :D
Sen ska jag finslipa på tentan så att jag kan lämna
in den emorn och åka hem!!!
Blir pokerkväll med grabbgänget imorgonkvälll i så
fall, sjukt länge sen så det ska bli askul :)

Just nu är jag fruktansvärt trött, borde gå och bosta
tänderna och klä på mig, men orkar inte riktigt resa
mig upp från stolen...får nog sova en timme på lunchen
så jag är pigg i skallen när jag ska göra tentan färdig!

Later!

En helt vanlig dag..

Vaknade alldelses för sen för mitt eget bästa, nämligen kl 12.
Trodde jag skulle vakna mycket tidigare så jag kunde sätta
igång med tentan på förmiddan.
Jag gick upp kl 12 i alla fall och satte igång och fick ändå rätt så
mycket skrivet :)
Sen var jag och mickis och uträttade lite ärenden nere på stan,
hann knappt komma hem innan de va dags att dra igen.
Träning med Alina kl halv 5, hem och käka middag och ta
det lugnt.

Får se om jag ids finslipa ngt på tentan idag eller om jag lämnar
det åt morgondagen. Har ännu inte bestämt mig om jag ska åka
hem
på onsdag eller torsdag, vore skönt å komma hem tidigt, men
å andra sidan brukar jag ledsna rätt fort på att va hemma, men nu var
det ju så länge sen! Vi får se, ska prata med mamma ikväll om saken.

Idag var det tänkt att jag skulle ha medie-celibat inför seminariet imorgon.
Det har inte gått så bra eftersom det första jag gör när jag vaknar är att
kolla alla mail, facebook och alla mina kompisars bloggar, men i överigt
har jag inte använt datorn till att kolla nyheter eller något sådant i alla fall.
Har inte haft tv'n på heller, men ikväll är det två bra tv-program som jag
måste se, så då får jag fuska lite till :)


En riktig Söndag!

Idag har varit en sån där Söndag där man verkligen inte
behöver göra nånting alls.
Gick upp kl 12 och åt frukost, blev lite yoghurt och macka,
orkade inte ens göra gröt idag, som jag annars har börjat
med igen.
Sen satt jag bara och pratade lite med polarna om gårdagen
och annat.
Gjorde pannkakor med Mickis sen, som har blivit vår
söndags-tradition, ingen riktigt söndag utan pannkakor!
Sen spelade jag, Mickis, Sofia och hennes kompis Philip,
Mario Kart hemma hos mig :)
På kvällen kollade vi melodifestivalen (REPRISEN!) som inte
var något att hänga i julgranen direkt, men kul ändå :)
Spelade lite mer Mario Kart efter det och kollade lite på TV och
låg och snackade lite. Mickis och Sofia drog vid 11 typ och
därefter var jag duktig och bytte lakan i sängen, ska bli sååå
skönt att lägga sig sen :) Har varit jättetrött hela dagen!

Här kommer en bild på gårdagens outfit, linnet och västen
nyinköpta på H&M :)



Natti natti!


Glad alla hjärtans dag?

Alla hjärtansdag idag, har fått 2 jättefina kort!!!! Puss på er!
I övrigt har jag pluggat litegranna, skrivit en till tentafråga.
Hoppas jag orkar skriva en emorn, annars har jag ju hela
veckna på mig att skriva den sista och finslipa resten.

Inte hunnit med mycket annat idag.
Födelsedagsfest hos Alina på kvällen, hade inte tänkt att
dricka nåt, men fick en drink eller två av Jonas, så blev litegranna,
men inte så mycket =)

Var speed-dating på kåren. En intressant upplevelse. Rätt kul
faktiskt, var rätt nära att banga, men ändå, det är ju inte så
farligt att prata med andra människor.

Alltid lika kul att vara singel på alla hjärtans dag, inte.
Men hade i alla fall kul med mina kära vänner <3
Nu blir de sova, puss gonatt!!

(Det räknas forfarande som den 14e!)

Fredag hela veckan!

Idag har varit en fruktansvärt bra dag. Fick tentan på morgonen
och satte igång med den direkt, har nästan gjort klart 2/4 frågor
så känns som jag hinner klart tidigare och kan åka hem till Sthlm
redan på torsdag, jippie!
Träningsdags halv 5, jag maria och mickis gick på ett medelpass
som brännde i låren, och i axlarna och i rumpan och ja nästan
överallt faktiskt!
Skönt att komma hem, äta och ta en dusch. Satt och försökte rita
lite i Illustrator, resultat kommer upp på portfolion senare, måste
bara fixa lite.
Maria kom upp och kollade på Let's Dance sen. Senare blev
de lite Hjälp och en fruktansvärt dålig film :P "My best friends girl".
Men vi uthärdade, efter det spelade vi lite kort och kollade igenom
alla våra festbilder, en del pinsamma bilder kom fram till ytan igen
och vi fick oss ett gott skratt. Men alla vet ju också att det som inte
finns på facebook, har inte hänt. Bara så att alla vet!

Imorgon ska jag gå upp när jag vaknar, fortsätta skriva på tentan,
kanske gå ut nåt för å få luft? Och på kvällen är det födelsedags-
party för Sofia och Alina, kommer bli najs najs :) Jag ska va nykter
och ta foton på alla fulla så att de ångrar sig efteråt ;)
Men kom ihåg att facebook-regeln fortfarande gäller!

Gonatt!

Just another day..

Jorå redovisningen gick fint! Ska bli spännande
att de hur bedömningen blir sen. Har även mailat
en lärare idag för att ta reda på när vi får skriftliga
omdömena från förr-förra kursen och fick svar att
de finns att hämta utanför hans dörr, men att han
glömt att säga det till oss! Bra där! Får gå och hämta
dom så snart man får tid.

Imorgon kl 12 läggs tentan ut
så man lär väl sitta med
den hela dan. Är inte allt för nervös än så länge.
Har läst det mesta i kurslitteraturen och en del viktiga
kapitel har jag läst 2 ggr och jag har gjort markeringar
i alla och även några mins maps, så känner mig ganska
förberedd. Tycker det är svårt att läsa kurslitteratur när man
inte vet vad man ska leta efter, svårt att prenta in allt.
Så det blir nog enklare sen när vi får tentafrågorna, då kan
man läsa med ett mål!

Ikväll var jag och Mickis och såg Benjamin Buttons med
Maria N och Camilla. Filmen var helt okej men lite seg i
början och frukansvärt långt för å va en kärleksfilm, hela
2h & 40min, å det var ju verkligen inte ngn titanic-kvalitet,
så lite för lång för kvaliten på underhållning.

Efter filmen körde jag och Mickis lite Mario Kart, fick ännu
några fler bilar efter ngra vunna games, men även special-
kuppen, så nu har vi fler banor, alltid nåt :D

Är inte tillräckligt seg för att lägga mig än, men vet inte riktigt
vad jag ska göra, så det blir nog sova alla fall...

Natti!

Modell

Japp! Igår fick jag ett mail om att en reklambyrå i stan söker
modeller till någon kampanj
. Så jag har skickat in och
hoppas jag får va me så kan jag få lite extracash! Men har
ingen aning om vad de söker så vi får se va som händer, men
de vore ju kul!

På tal om modeller så var det top model igår! Och McKey vann
hela skiten, bra tycker jag för hon va duktig :)
Men å andra sidan visste jag de ju innan för jag hade råkat se en
bild på henne innan på nätet *ooops*

Nu har jag gått upp tidigt, kl 10!! Sensation! Trots att jag såg
på film igår till kl 1. Såg the notebook och låg och tjöt halva
filmen, herregud, påfrestande! Filmen rekomenderas dock
att se för alla som gillar smärtsamma kärleksfilmer, fruktansvärt
bra msåte jag säga (lite seg start dock).

Hur som helst sitter jag och förbereder mig inför dagens
presentation av grupparbetet om kommunikationsproblem!
Men det kommer nog gå finfint, det gick ju bra sist så!

Hektiskt!

Blev film sent igår så vaknade inte förrän 12 idag. Sen åkte
jag Sofia och Miki till Birsta för att inhandla diverse saker, hittade
några söta kläder åp H&M, billigt! Kanske kommer en bild sen om
jag ids :)

Just hemkommen och ska iväg på dans-passet med Mickis, Alina och
Maria, förhoppningsvis har de gjort ett nytt pass nu så vi slipper köra det
gamla som vi e så less på nu!

Ikväll är det sista avsnittet (tror jag) av  top model! så spännande!
dock tror jag att jag råkade se vem som vinner, men de gör inget
för jag gillar henne :D

Måste byta om till träningen nu!

Later!

Portfolio!

Vaknade tidigt idag! Kl 9 för att vara exakt, men visste inte
vad jag skulle göra uppe så tidigt så jag sov 1h till, så kl 10
gick jag upp!
Har nu på morgonen fixat med min portfolio! En side-blogg
till den här där jag lägger upp alla arbeten jag gjort, ta en titt:
Till min Portfolio

Plugg för hela slanten!

Idag på förmiddan hade vi redovisning av gruppuppgiften omvärldsbevakning.
Vi hade förberätt oss väl så vi sopade banan med alla andra såklart ;) Nej men
det gick i alla fall finfint :) Smått jobbigt och sitta och lyssna på alla andra som
sa ungefär samma sak, men alla måste ju få sin tid =)
Handlade lite snabbt efter lunch. Nu har jag ingredienser både till nyttiga scones
och nyttig hallonpaj! Yumm! Får se när jag får tid att baka, kanske ikväll.
Nu på eftermiddan har jag, Mickis och Maria börjat skriva på nästa gruppuppgift,
kommunikationsproblem
, det gick väldigt bra tycker jag, så vi är nästan halvvägs
tror jag.. och vi har ju ända till torsdag på oss, wiiie :)
Nu är jag just färdig äten, blev fiskgryta idag, lyckades inte riktigt krydda den som
jag vill ha den, men de vart rätt så gott ändå :) Nu har jag gött om matlådor så det
går ingen nöd på mig :D Det slog mig just att det var fruktansvärt länge sen jag åt
korv och makaroner eller kötbullar, vilket jag åt jämt förut! Så det känns väldigt nyttigt
och bra :D
Ikväll är det två bra tv-program som jag ska se, Design Simon och Tomas, och Advokaterna,
spännande spännande! I övrigt för vi se vart kvällen bär!

Seg-Söndag

Har inte gjort mycket alls idag. Har börjat lite smått
på att plocka ihop saker till min portfolio som jag ska
lägga ut på en blogg.
På em var jag och Mickis, Sofia & Pär ner på stan och
lunch-fikade på Barista. Jagtog en vam macka och chai-latte,
typ första gången jag dricker det, väldigt gott faktiskt!
Nu har jag just varit på friskis och kört ett Core-pass. Ska
vara nyttig hela veckan! Inge småätande och inge godis och
mycket träna :D Har inte kommit tillbaka i min vanliga form sen
jul"lovet". Vi får se om de tar sig.

Förövrigt har jag lagt till en ny kategori på bloggen, "recept", så
alla inlägg som innehåller recept ligger under den fliken, om nån
nån gång skulle vilja få lite tips utan att behöva läsa igenom vad
jag gjort och tyckt varenda dag! Bra va!?


Kvällsrapport & nytt recept!

Nu ska vi se hur det gick med listan!
Började dagen med att plugga flitigt, kollade igenom
alla tre rapporterna och markerade viktiga saker. Sen
läste jag klart sidhänvisningarna till kurslitteraturen och
markerade viktiga avsnitt även där.
Sen städade jag, skurade toan till och med :D
Fixade CV och skickade in till både H&M och Gina Tricot!
Hoppas hoppas dom vill ha mig **
Fixade litegranna med ett grattiskort till mormor, det blev
rätt sött :)
Blev inga scones för jag hade inte ingredienser och det
var otäckt väder så ville inte gå ut, snö,mulet och -10 grader!

Till lucnh hade jag äntligen tid att laga något nytt, är fruktansvärt
trött på att tugga fiskbullar, vilket jag gjort hela veckan!
Så nu ska jag dela med mig av Sara-special renskavsgryta:

Ingredienser:
- Renskav
- Creme fraige, smaksatt (Karl Johan, Citron, Timjan)
- Matlagninsgsgrädde
- Champinjoner
- Sockerärter

Gär så här:
- Stek renskav
- Blanda i creme fraigen & grädde (efter behag)
- Lägg i champinjoner och sockerärter (efter behag)
- Låt puttra en stund
- Servera med ris eller annat man gillar
Yumm!

Till middag blev det tacos med Sofia, Pär och Mickis, mums!
Sen var det första delfinalen i melodifestivalen, yayyy!
Efter det spelade vi lite kort och Mario Kart. Avslutade kvällen
med en runda sällskapsspel, Tri Bond, jag vann givetvis ;)

Sammanfattningsvis, en bra dag, ska nog fortsätta göra listor!

Listigt!

Igår strax innan 3 på natten fick jag ett ryck att göra en lista.
Jag älskar att göra listor!! Så igår gjorde jag en lista på vad
jag ska göra idag, både tråkiga (men nödvändiga) saker och
roliga saker.
Listan lyder som följer:
- Läsa rapporter om språkskillnader mellan män och kvinnor
- Läsa kurslitteratur
- Planera inläsning av kurslitteratur
- Skriva/leta rätt på mitt CV
- Baka scones
- Städa
- Grafiskt projekt:
   * Grattiskort till Mormor
   * Fixa portfolio
   * Ngt slags kollage

Jag klev upp kl 11 och satte igång, än så länge har jag läst
2/3 rapporter, den sista ligger just nu i skrivaren så ska sätta
igång med den.
Sen får vi se hur mycket jag hinner med av resten av listan.


Ytterst spännande rapporter...

Laterssss!

Vilken pers!

Jag lyckades få med mig Miki på ett jympapass!
Väl behövt med tanke på kvällens kommande onyttigheter!
Dessvärre när vi kom dit var det samma pass vi var på i tisdags,
pga av att den ledaren vi skulle ha va sjuk, så det blev ett styrkepass
istället! Inte nog med det utan detta pass var det jobbigaste hittils!
Till råga på allt var det knökfullt i lokalen så luften höll på att försvinna
ungefär efter halv passet!
Men vi fick ta och bita ihop och köra igenom det alla fall, och den här
gången känndes det faktiskt bättre än i Tisdags, kanske för att vi nu var
förberedda på persen :P

Nu har jag ätit pasta med pesto, pastan blev lite väl al dente för jag
var så hungrig så jag itne orkade vänta på att den skulle koka 15 min :P
Men gött vare alla fall :)
Nu ska jag hoppa in i duschen innan svettlukten sprider sig i min lägenhet :P

Röörigt!

Gick upp kl 11 idag, duktigt duktigt!
Skulle se en beck.film igårkväll vid typ halv 1,
men jag vart så himla trött så jag orkade typ bara
se 5 minuter! Så jag sov istället :)

Sitter nu och funderar på min lägenhet, skulle
vilja fixa till den lite, är trött på att inte ha något
på väggarna och på att inte ha någon förvaring,
det blir så himla rörigt...
Skulle vilja ha en bokhylla som jag kan ha tv'n på
och ställa in alla böcker och grejer så jag kunde flytta
uppskrivaren på skrivbordet istället, jobbigt att ha
den på golvet.
Sen skulle jag vilja ha några hyllor på väggen vid sängen
också, men den verkar omöjlig att borra i så jag  vet inte
hur det ska gå till.. pappa?
Har också hittat en jättefin duk till bordet, min är så plottrig
så allt ser ännu rörigare ut :P Den jag har hittat är svar med
vira prickar, på Åhlens... dock kostar den 129 kr/m, min kostade
ju typ bara 50 kr... Kanske kan kolla i affären hemma om
de har fått in nå nytt sen när jag åker hem.

Nu ska jag börja läsa rapporterna som är nästa grupparbete!
Och sen ska jag väl iväg och handla lite mat tänkte jag.


Simmtur

Just hemkommer från simmningen, jag Sofia och Mickis var å provade badet.
Simmade typ 1h så har just käkat middag. De va många gubbar i vattnet som
envisades med att köra crawl och helt ohämmat stänka på all runt omkring!
Plus att de hade träning på banan bredvid som skapade vilda vågor där
vi simmade!
Hur som helst va de rätt skönt :) Satt i bastune ett tag också, men hade
ingen cola som jag brukar :( *snyft*

En vända på stan som tog hela dan

Jag och Mickis fixade referenserna på analysen på fm.
Sen drog vi ner till stan och shoppade liiitegranna bara.
Det blev lite på H&M, hårspray, linne och tights (på presentkort yay!)
Sen var vi på Game Spot och hittade lite spel, bla MariaKart,
nu blir de spela av :D
Sen mötte vi upp Alina och Sofia och tog en superlång
fika på Charm i stan :) Mycket mysigt!
Vi har nu sommaren planerad:
- Jobba ihop pengar
- Bila på västakusten och tälta!
- Gå på Lissberg
- Besöka sandstrand
- Shoppa loss på Ge-Kås i Ullared
- Övriga spännande ställen
- Man får ändast ha typ en väska med saker! (eller kanske 2)
Optimalt!

Ska söka sommarjobb på H&M & Gina Tricot och kanske lite
andra butiker här i stan så jag inte måste gå tillbaka till SJ, de vägrar jag!

Snart ska vi iväg och simma, tjoho :)

Lite av varje!

Började dagen på samma sätt som igår. Jag och Mickis
fortsatte och skrev analysen. VI satt i kanske två timmar,
sen var vi klara, bara lite finslip och källhänvisning kvar, det
spar vi till imorgon! Känns som att det vi skrivit är helt okej
och vi har lyckats bida ihop båda uppgifterna med
kurlitteraturen (tror jag).
Vi trodde det skulle ta längre tid så vi visste inte vad vi
skulle hitta på istället :P Tog lite lunch och lirade lite
soul calibur, vi försöker tjäna ihop så mkt guld som möjligt
så att vi kan köpa massa armor! Men det går långsamt, allt
är så dyrt!
Hur som helst skulle vi ner på stan och fika sen, men Maria A
ringde och bjöd över oss på middag eftersom hon fyller åt idag,
så jag, Mickis, Sofia och Alina gick gick dit istället och fick en
jättegod kycklinggryta :) yumm!
Drog hem lagom till Top model, vilket jag och sofia glodde på
hemma hos Mickis och stal några av hennes chokladbollar, mums!!
Nu är jag hemkommen och ska se sista avsnittet av ikki-twins!

Dagarna börjar bli smått sega, skulle behöva ett avbrott med något
annat, vet inte riktigt vad bara. Länge sen man hitta på något
extra spännande, det blir mest plugg, träna, film.
Blir rädd när dagarna bara rullar på utan att något händer! Kanske
ska försöka komma på ngt litet grafiskt projekt att syssla med udner
tiden, alltid kul, tips välkommnas! Och om nån vill va me så säg till :D

Ännu en tårta!

Jahapp nu har jag varit hos Alina och ätit tårta igen hihi, hon fyller år idag och imorgon är det Maria A's tur!
Kollade på top model och lite andra program emellan!
Var helt slut efter träningspasset på friskis och dödens hungrig! Blev inget lyxigt recept, men här kommer ett superbra tips om man vill ha gott käka väldigt fort!

Ingredienser:
- Pasta
- Arla tomat soppa
- Kryddor

Gör så här:
- Koka pastan
- Värm soppan
- Blanda ihop med kryddor (efter behag)
- Ät!

Woila! Sen för dom som gillar knäcke så passar det utmärkt till ;)


Nästa gång jag handlar ska jag dock köpa pesto! Då är det ju bara att
koka pasta å sen he i massa saker som är gott och peston :D
Optimalt!

Morgonrapport

Nu är det några timmar efter morgon, jag vaknade vid 9 för att
jag glömt att stänga av alarmet, men sov vidare till kl 11. Sen
dess har jag suttit och läst i kurslitteraturen "Reflexiv kommunikation -
Nya tankar för strategiska informatörer" Måttligt spännande men
det var lättare att läsa den andra gången.

Dagen ser ut som följer:
Mickis kommer kl 1 och vi ska börja skriva på Analysen till gruppuppgiften.
Sen kl 2 börjar min tvättid, så ska tvätta och plugga under tiden.
Kl 5 är tvättiden över och halv 6 så är det medel/styrkepass på Friskis som gäller.
Efter middagen är ännu oklart vad som händer, vi får se!


Skön kväll

Följde med Mickis som sällskap till Coop, skönt med en
liten promenad, sen lagade vi pasta med pesto, tomater
och fetaost, sjukt gott, ska börja göra det ofta, superfort och
enkelt också, sånna recept gillar jag :D
Imorgon måste jag laga någon ny mat så det kanske kommer
upp ett recept eller så ;) Får se vad man kan hitta på.
Efter middan spelade vi soul calibur, tjänade ihop massa guld
efter ett antal svordommar och köpte massa nya vapen och
outfits :D
Sen kollade vi på Design Simon och Tomas och efter det Advokaterna.
Nu sitter jag hemma och har sett nya avsnittet av L Word, börjar bli
smått irriterad för att alla ska bli kär i alla å byter partners hit och dit,
sluta förstör bra serier, morr! (Dagens I-landsproblem)
Blir kanske en film senare, om jag inte fastnar här, vilket är mkt möjligt.

Nu trillade poletten ner (litegranna alla fall)

Föreläsning om omvärldsbevakning idag!
Tack och lov, äntligen lite struktur på den här gruppuppgiften,
nu fattar man lite mer vad man ska gör aoch vad man kan utgå ifrån.
Har spenderat eftermiddan här med att läsa en av böckerna, upptäckte efter hälften
att den handlar om kommunikation i offentlig sektor, och vår intervju person jobbar
inom den privata sektorn, men antar att man kan anlysera den utifrån samma punkter
ändå, hoppas jag..
Blev lite tårta vid luch för att fira Sofia, Alina och Maria, trevligt värre, fruktansvärt
god tårta vi lyckats åstadkomma!

Mkt som händer..

Blev ett Core-pass ikväll, skönt att få röra lite på fläsket som man säger :P
I övrigt har det varit en rätt slapp dag. Blev lite pannkakor och Soulcalibur hos Mickis.
Tycker att vi bör göra det till en Söndagstradition!

Annars har jag kännt mit rätt less idag, allmänt på dåligt humör, så ber om ursäkt
till alla som fått lov att drass med mig idag, hoppas ni har överseende **

Känner mig smått stressad med grupparbetet som jag inte fattar nånting av,
måste verkligen börja läsa dom böckerna också! Å sen tror jag att jag längtar
hem lite också, otroligt för att vara jag :P Men snart ska jag åka hem, bara den här kursen
kan ta och ta slut någon gång! Fira att mormor blir 90, och få mammas mat!!
Har också alldeles för mkt känslor ibland och tänker alldeles för mkt, undrar
om det är bra lr dåligt :P De kanske märks, vi får se...

Sitter å kollar på en seg film, händer inte så mkt, 2 kvinnor är olyckligt kära och byter hus med varandra
och tanken är väl att de ska hitta en nu snubbe istället, vilket de säkert gör, so predictable!
Tror inte jag orkar kolla klart haha...

Peace out :P

Lesssss

Seg som en ärta, just vaknat och ätit frulle, känner mig alldeles trött i
hela kroppen.
Ids inte göra nånting, kanske ska ta en promenad och få lite frisk luft...
Börjar bli smått less på vintern, vill att det ska bli varmt och skönt så
man slipper ha så himla mkt kläder på dig! Min mätare står just nu
-10 grader, inte så värst lockande att ta sig ut då..
Vi skulle simma idag, men självklart så stänger de kl 14!? Typiskt
Sundsvall att allting är stängt de tider då man faktiskt vill gå ut och göra nåt!
Kanske ska börja med Medie-celibaten idag, iofs är det redan kört,
men har ändå världens största olust till allt annat så...
Well vi får se vart dagen bär iväg..

RSS 2.0