Som att vara på la rosa negra

Den här veckan har jag inte haft så mycket att stå i på jobbet, så istället för att sitta och rulla tummarna så tog jag ledigt idag och imorgon. Måste ju passa på innan sommaren är helt slut!
Igår var det höstpremiär (höst!?) av Club bachata på La Habana i alla fall. Jag var där på workshop klockan 8 och dansade hela kvällen fram till halv 1. Ida och Lina gjorde mig sällskap runt 10, men vi såg knappt skymten av varandra för att vi alla var så upptagna med att dansa. Men vi slöt upp emellanåt och uppdaterade om läget. Precis så som en grym danskväll ska vara!
Vi det här laget känner man igen väldigt många ansikten där, vilket är roligt eftersom jag i övrigt inte känner typ en kotte i Stockholm som dansar, förutom när sundsvallstjejerna är på besök. Jag har nog varit där lite för ofta för till och med vakten känner igen mig och placerar min väska på ett specifikt säkert ställe och har koll exakt på vilken väska det är, världens bästa dörrvakt!
Det enda tråkiga på hela kvällen var att någon satte sin klack i min fot och rev sönder min sko =( Så jag är nu lite ledsen, men jag hoppas att det går att laga! Får uppfinna någon mirakelkur åt den!
Nu när jag är ledig ska jag passa på att åka till landet med familjen och bara ta det lugnt. Kanske åka en tur med båten och förhoppningsvis jobba lite på den icke-existerande solbrännan.

RSS 2.0