Fly fly away

Har inte haft så mycket spännande saker att berätta, därav bloggdöden här de senaste dagarna. I helgen har det varit halloweenfest, det är väl i princip det enda stora eventet som inträffat sen sist.
Jag och Sofia klädde ut oss till fladdermöss och var jättesöta! Tyvärr suddades nosen ut under kvällen, men som  tur var fastnade den på bild i alla fall :) Trevlig förfest med Sofias gamla polare och sedan lite partajande på kåren. Det var knökfullt men jag seglade förbi kön eftersom jag jobbar på kåren, grattis mig :)



Idag har dagen inte alls samarbetat med mig! Var jättesugen på pizza men det blev inget av med det. Helt plötsligt bestämde sig min telefon för att den inte vill ringa till någon så jag fick inte tag i nån alls! Gick ner på stan i alla fall för att äta på donken och lägligt nog messade fia då (sms funkade i alla fall) och joinade för en cheeseburgare. Sedan kollade vi lite i affärer och jag tröstköpte en väska som är jäääätteefiiiin!!

Sedan på kvällen blev det tacos med andy, jonas, sigrid och niklas, mumsigt! Inte 2kg denna gång tack och lov!

1,2,3,4!

Just hemkommen från bachatan. Superkul att dansa lite latinodans eller vad den nu går under för genre. Det gick i alla fall bra och och jag kommer definitivt att fortsätta! 350kr för en termin kan jag absolut kosta på mig!
Dessutom är det alltid efter baren-mötet så då är jag ju redan på kåren, tummen upp!
Nu ska jag bänka mig framför veckans höjdpunkt, en av dem alla fall, bonde söker fru!
Auf wiedersehen!

Kuckliku *gäsp*

Det här tror ni inte är sant, men jag är faktikst vaken och klockan är inte ens 10 än! Förvisso är det inte frivilligt eftersom vi har föreläsning klockan 10, men ändå!
Jag är fruktansvärt trött men det ska bli en väldigt rolig dag! FUll fart hela dagen för en gångs skull, jag som brukar vara så himla rastlös!
Följande står på to do listan:
- Föreläsning 10-12
- Gå på stan och leta outfit till Halloween
- Barenmöte
- Dansa
- Bonde söker fru

Detta kan bara bli en grym dag, tjohej! :D

Sleepy

Har lyckats mig lägga till med en väldigt dum ovana att gå upp alldeles för sent på morgnarna. DIag gick jag upp kl.11 för jag och Sofia skulle inte börja med plugget förrän kl.12. Egentligen gjorde det ju inte så mycket att vi sov hela förmiddagen för vi var så himla effektiva i biblioteket så vi blev klara med den sista uppgiften för den här kursen. Var riktigt trevligt att sitta i biblioteket, man fick mycket gjort och det är lugnt och skönt och man har tillgång till alla böcker inom ett rimligt avstånd!
Hade egentligen tänkt gå och träna sen på eftermiddagen men jag var så himla seg och trött så jag hittade verkligen ingen motivation. Men jag ville inte känna mig dålig så jag tog i alla fall en 30min promenix runt skolan och förbi kyrkan.
Nu ska jag laga fläskotletter!

Kära tomten...

Om någon råkar ha vägarna förbi ullared innan första advent så
har jag en liten sak på önskelistan...


Pengar!!

Äntligen 25e! Det första jag gjorde idag var att åka till Coop och handla mat! Nu hoppas jag att jag slipper snåla och svälta den här månaden. Men när hyran är betald så är jag väl pank igen. Nåväl jag har i alla fall 2kg köttfärs som jag kan leva på ett tag nu :)
Måndag igen och jag och Sofia ska sätta igång och skriva uppsats PM efter lunch. Sen ikväll ska jag på utbildning för alkoholservering eftersom jag börjat jobbai baren, tjohej!
Sen blir det TV-kväll med Top Model överst på listan!

Akutfall

Nyss uppstigen med god anledning! Var helt slut igårkväll och fick världens huvudvärk så bestämde mig för att ligga hemma och titta på film och knapra ostbågar. Men mitt i filmen ringer barchefen mig och undrar om jag kan hoppa in och jobba på kåren för Viktor var ensam där för de andra två som skulle jobba inte hade kommit.
Som tur var hade min huvudvärk börjat släppa så självklart ställde jag upp. Det var en väldigt lugnt kväll, 70 pers totalt som besökte kårhuset och 54kr i dricks per person, inte fy skam för att vara helgen innan löning! Det var i alla fall väldigt kul att jobba ändå, fick blanda ihop några drinkar och fick även besök av både Sofia & Jonas och Andy och även några fårn klassen var där. Skoj skoj!
I vanlig ornding kom jag då hem runt kl 4 i natt så därför känns min sovmorgon befogad :)


Bjukkar på en till bild från gårdagens promenix!

Friluftsliv 2000

Haft en jättemysig Lördag ute i fina vädret. Efter frukost/lunch tog jag och Andy en promenix upp på norra berget och sedan en sväng på stan. vi var totalt ute i 2h så när jag kom hem var jag helt slut.
Däckade en stund på sängen och tog sedan en varm dusch! Även om man blev varm av bergsklättringen så var kroppen iskall innuti kändes det som. Men nu har jag i alla fall tinat.
På vägen blev det en del bilder på min älskling eftersom han vill ha fler potentiella profilbilder och man tackar ju inte nej till en annars så ofrivillig modell!




Andy lyckades även få till några bilder på mig som inte var ur fokus :)

Ska försöka to kontroll över min blogg

Följ min blogg med bloglovin

Sådärja, då tar man helg!

Tentan avklarad och förmodligen får jag något vettigt betyg på den. Var några frågor jag inte direkt räknat med men det är ju bara till att svamla ihop något svar som förhoppningsvis makes sence.
Funderar på om jag vill gå och träna idag, eller om jag ska skippa det eftersom jag tränade igår... Jag kan i alla fall konstatera att jag inte kommer att ha något annat för mig mellan klockan 5 och klockan 6. Men jag känner mig inte jättepeppad på spining just nu om jag ska vara ärlig. Nåväl, jag har ca 1h på mig att bestämma mig ändå.

Moment of truth

Dags för tenta idag. 14-17. Känner mig förberedd så det känns ganska lugnt, men man får se hur man känner när man sitter där med pappret framför sig.

Hittade en jättegammal reklam när jag kollade igenom dagens bloggar, man skulle ju lätt ge så mycket för 10mb!
Nä, inte idag kanske.


Well, well, wish me luck!

Trögstartad

Sista dagen innan tenta. Kan inte riktigt förmå mig att sätta igång med pluggandet. Vet inte riktigt hur jag ska gå till väga heller. Jag har skrivit in allt material i ett worddokument nu, 9 sidor med instuderingsfrågor, känns lite tungt att börja.
Har i alla fall börjat morgonen med att städa upp lägenheten lite. Det är så när man har plugg att göra, då blir städning helt plötsligt mycket viktigare! Man kan inte börja plugga förrän det är städat.
Det är 1grad och lite frost ute, men solen skiner så jag är mer sugen på att gå ut och fota massa istället för att sitta här inne och nöta frågor...


Vintern nalkas. Bild från SIdsjön i November förra året. Burr.

Busy day

Idag har jag knappt hunnit andas! Har haft föreläsning 10-12 och workshop 13-15. Sen skulle jag plugga lite hade jag tänkt, men ficm huvudvärk så jag la mig en stund på sängen och råkade somna en kvart. Men nu har jag i alla fall pluggat lite, gått igenom föreläsningsanteckningarna och kollat lite i böckerna. Och härmed konstaterar jag att tack vare att Adam är en så grym föreläsare så behöver jag inte läsa mer i böckerna utan jag litar på att han har tagit upp det vesäntliga, så nu är det bara att nöta in!
Nu ska jag iväg på baren-möte på kåren och sen är det säsongen första basketmatch för min del. Missade tyvärr förra eftersom jag jobbade på kåren då så det ska bli roligt att gå!

Plötslig längtan

Har i stort sett pluggat hela dagen, med undantag för en promenix med sofia efter lunch. Kom hem från föreläsningen för en timme sedan ungefär. Världens grymmaste föreläsare, han borde ha alla föreläsningar i hela världen så slapp det finnas några oklarheter. Hoppas på honom som handledare! Men det återstår att se.

Har precis käkat midda goch sitter mest och väntar på att paradise hotel ska börja. Har helt släckt förutom mina röda myslampor som automatiskt för tankarna till julen. Började helt plötsligt längta till jul och julmys och allt vad det innebär, Jag vill sitta inne i mörkret och julpyssla, baka lussekatter och pepparkakor och dricka glögg och bara ha det allmänt mysigt, samtidigt som man skriver en mysig c-uppsats, eller nåt...


Pepparkaksbak för 2 år sedan.. myyyys

Sötnosar

Har varit duktig på förmiddan och gått igenom ALLA instuderingsfrågor. Har inte bara gått ingeom de flyktigt i huvudet utan jag har skrivit ner alla svar en gång till, utan att tjuvkika! Och till min förvåning gick det fruktansvärt bra, ett fåtal specifika frågor som jag måste träna lite mer på.
Nu känns det bra. De specifika frågorna hoppas jag att Adam går igenom på dagens och morgondagens föresläningar. Så man vet att man pluggat på rätt grejer!

Såhär blev pussler som jag fick av bror när jag fyllde år. Nu ska jag få lådan med bilden på!

Fit for fight

Har varit väldans ambitiös idag!
Efter lunchen gick jag över till Ida och nötte på instuderingsfrågorna till Metod C som vi har gjort. Känns lugnt. Vi kan det mesta, bara fördjupningsdelen som inte känns som den sitter riktigt ännu, inte så konstigt med tanke på att jag började med den idag. Ska gå igenom lite gammalt material från Metod B också så att man har täckt hela området ifall att tentan inte blir som man tänkt sig.
Mitt i allt tentaplugg fick vi reda på att tentan var rättad! All koncentrationsförmåga försvann och vi nästan sprang ner till skolan med klappande hjärta. Men det gick bra, satte ett B så det får jag vara nöjd med. Så länge jag klarar skamgränsen så är jag väl inte missnöjd i alla fall :)
Det gick finfint för Ida också så vi kunde lugnt gå hem och fortsätta instuderingen.
När vi var klara cyklade jag iväg till friskis och körde ett gympapass. Gick väldigt bra, kände mig stark idag så jag tog i lite extra. Vilket resulterade i att jag var helt slut när jag kom hem. Men det är så det ska vara, är man inte trött när man tränat så har man ju inte direkt tränat, typ.
Nu ska jag njuta av en lång och härlig TV-kväll. Top Model står på tur!

Kul grej!

Hittade ett roligt inlägg i en blogg jag läser.
Internets populäraste siter indelade efter färgskala!



Länk till sidan (större bild)

Ändrade planer

Det blev ingen föreläsning för min del. Jag gick till skolan för att hämta ut tentan först. Men den var inte inlämnad än så man får vänta ytterligare. Sedan tänkte jag gå till föreläsnigen, men istället bestämde jag mig för att sätta mig i biblioteket och plugga inför tentan.
Kändes som en bra idé att ta till vara på den tiden istället för att sitta på en föreläsning om något helt annat som inte är evsäntligt för den här kursen. Synd att den skulle ligga precis den här veckan, för det hade varit intressant att gå på och få veta lite mer om förpackningsdesign.
Men nu har jag istället spenderat 2,5h med att nöta instuderingsfrågorna samt fördjupa mig i en metod.
Dags för lunch.

Saknar sommar och sol. Idag är det grått och kallt. 11 grader.

Tentaresultaten kommer idag. Hjälp.

Hjälp! Idag får vi tentan! Hoppas verkligen att det har gått bra! Men förmodligen blir jag väl besviken oavsätt eftersom jag bara nöjer mig med det bästa, och jag har ju inte lyckats klämma in ett A än så det lär väl inte hända nu heller. Ska bli spännande att se i alla fall.
Ska gå på någon föreläsning med en förpackningsdesigner nu på förmiddan. Känns lite ovärt just nu eftersom det bara är en vecka kvar till tentan. Måste börja plugga på allvar idag!


Lite mer lek med ljus :)

Tokigt

Efter Andreas förhör gick jag hem och gjorde lite middag. Sen lekte jag lite med kameran i brist på annat att göra. Försökte göra något slags hjärta <3



Sen satt jag mest och väntade på att Sofia skulle vakna till liv. Så i väntan på det gick jag ner till Lilja och drack lite vin. Det hela slutade i ett väldigt trevligt partaj och vi gick ner på kåren. Väl där mötte jag upp Sofia som vaknat ur den tillfälliga koman. Sjukt rolig kväll!
Här kommer lite bilder från förfesten. Håll till godo.


Pontus imponerar med sina cirkuskonster!


Idag ska jag inte göra något vettigt alls har jag tänkt. Ska försöka komma ut ur min lilla håla och ta en nypa frisk luft!

Turbospeed

En väldigt underbar morgon! Sovmorgon dessutom! Plus att när jag väl gick upp fick jag världens energi från ingenstans. Satte direkt igång med att diska och städa. Fick göra lite avbrott för att fixa datorn somv erkade ha drabbats av någon otäck sjukdom, men den verkar på gott humör igen :)
Sen när jag städat klart, dammsugit och grejjat så skrev jag in anteckningarna från gårdagens pluggande. Andreas har lovat att förhöra mig lite sen, så får vi se hur mycket jag egentligen kan!
Nu är det dags för tvättstuga!

Tummen upp!

Godmiddag, godkväll!
Idag var jag faktiskt väldigt duktig och gick upp klockan 9! Det har ju knappast hänt på hela veckan. Kände att jag verkligen behövde ta tag i tentapluggandet lite. Satt i biblioteket i 2h med Andy och Jonas och gick igenom två av böckerna alla fall. Tror jag har koll på läget. Nu är det en fördjupningsmetod jag måste välja bara.
Sen var jag och Sofia på seminarium kring uppsatsämne. Sjukt bra att gå dit, skönt att få bekräftat att vår idé fungerar. Det verkade som att de tyckte det var intressant, så nu känns det som att vi är back on track. Fick även en massa andra uppslag man kan skriva om ifall vi skulle ångra oss :)
Sen blev jag medlurad på stan så jag passade på att handla lite mat. 10kr kvar på kontot nu. Bra jobbat av mig tycker jag! Hoppas jag överlever till den 25.
Ikväll blir det pizza och idol och så!

Dags att rycka upp sig!

Idag tänker jag banne mig plugga oavsätt om det finns något att plugga på eller inte! Det funkar ju inte att bara sitta hemma och vänta på bättre tider. Idag tänker jag gå med böcker, anteckningar och daotr till biblioteket och få något gjort, så det så!
Igår bestämde jag och Sofia C-uppsatsämne också. Typ i alla fall. Men vi ska gå på seminarium idag och diskutera saken med lärarna. Det vi tänkt oss att vi ska skriva om är hur ett politiskt ställningstagande påverkar ett företags image och publicitet. Med anledning av att brandos.se har gått ut med en kampanj där de ber samtliga som röstade på Sverigedemokraterna att icke göra sig besvär i deras butiker.
Nu ska jag göra mig i ordning så att jag kommer iväg till biblioteket som jag ju just lovade.
Godmorgon!

Det luktar gott i mitt kök!

Nu står nya cupcakes i ugnen och väntar på att bli klara så de kan dekoreras. Denna gången med en ny frosting. Vi får se vad som blir godast.
I övrigt idag så ska jag och Sofia försöka komma på uppsatsämne. Hoppas verkligen vi kommer på något intressant så att man kan komma igång med uppsats PM. Ska väl försöka plugga lite till tentan också, även om jag inte vet vad jag ska plugga på. Måste välja en förjupningsfråga till att börja med.
Hade tänkt träna också men finns inte några jätteroliga pass. Får se om jag går på ett halvtråkigt pass eller om jag kanske ska träna imorgon istället. Det är sånt som märks.

Onsdagsmöte

Kände genast att detta skulle bli en seg dag. Så jag började med att ta en promenad, för att vara säker på att komma utanför dörren över huvud taget.
Sen på eftermiddan träffade jag Ida och pluggade lite och fikade hemma hos henne.
Efter det dags för baren-möte på kåren. Fick reda på lite datum om alkoholutbildning och några fester. Ska bli skojjigt med Halloweenfest på kåren! Får se om jag kan gå på internfesten då jag förhoppningsvis har besök av Madicken då :) <3
Efter det gick jag upp en vånning och tittade på när Ida dansade Bachata. Jag funderar på att börja också så tog men en liten check. Det såg roligt ut så kommer förmodligen att börja gå på det sen när en ny kurs startar, tror det var 26 oktober?
Nu blir det middag och bonde söker fru. Blev en rätt bra dag ändå :)

Fotosidan

Nu har jag blivit medlem på fotosidan!
Har lagt upp en del bilder från i somras och från i höst. Check it out!

Klicka här


Inte pepp

Urs, idag känner jag mig inte alls pepp. Hade tänkt gå upp hyffsat tidigt men såg ingen poäng i det så jag sov vidare. Vet inte var jag ska börja med pluggandet. Känns som man redan kan allt så vad ska man i så fall försöka lära sig? Finns inga gamla tentor att tillgå så man vet inte vilken kunskapsnivå denn akursen ligger på, är det samma som på B? Det verkar alla fall som det på föreläsningarna.
Ska väl försöka ta tag i mig själv nu och gå och borsta tänderna!

Del 1/3 klar

Synd att man gick upp så tidigt för att gå på ett seminarium som bara upprepar saker från B-kursen. Vad är poängen med att ha en C-kurs om man inte börjar gå in mer på djupet?
Jag och Sofia gick därifårn efter halva och fortsatte med uppgiften istället. Så nu är den klar! Skönt att ha första delen överstökad. Nu kan man börja fokusera på tentan och på uppsatsen. Efter att uppgiften var klar tyckte vi att vi förtjänade en fika. Så det blev en sväng ner på stan på chokladcafét.
Men inte var vi lata för det! Vi ägnade halva fikandet åt att gå igenom anteckningar från metod B, eftersom det inte verkar som vi ska lära oss något ytterligare.
Detta resulterade dock i att jag fick huvudvärk =( Inte bra eftersom jag ska iväg på spinning strax. får ta en liten vilopaus och hoppas att det försvinner.
Tacos med grabbarna igen. Observera alla att jag inte tänker äta 2kg denna gång!

Gäsp

Det är alldeles för tidigt för min smak att gå upp nu! Men uppe är jag! Dags för första metodseminariet om intervjuer och fokusgrupper. Tycker detta börjar lukta väldigt mycket metod B, får väl se om detta ger något.

Pyssel&knåp

Godkväll! Har varit väldans hurtig på eftermiddagen! Kände att hamburgaren behövde röra lite på sig så jag gick och tränade :) Och till min stora glädje upptäckte jag att det var mitt favooritpass som jag brukade gå på jämt förra terminen! Det blir nog till att göra det till en rutin!
Sen har jag börjat med pusslet som jag fick av brorsan i present. Utan foto på hur det ska se ut! Riktigt klurigt och alla bitarna har samma färg! Har i alla fall lyckats knåpa ihop ramen :)

Plugg.Matkoma.

Har pluggat med Sofia hela dagen. Eller hela dagen är väl att ta i. Men från klockan 11 tills nu i alla fall. Med undantag för lunch på McDonalds. Vi lyckades i alla fall knåpa ihop en sida före lunch och en sida efter. Nu är det bara en sida kvar sen är första uppgiften avklarad.
Vårt kära besök på donken resulterade i matkoma för oss båda så vi bestämde oss för att göra den sista sidan imorgon. Planen var ändå att bli klar tills på fredag och den ska inte vara inne förrän om två veckor så det är lugna puckar.
Känns svårt att börja plugga till tentan. Känns som man kan det mesta redan, och man vet inte riktigt vad man ska fokusera på. Men det kanske klaranar efter lite fler metodseminarium. Annars får man väl försöka trycka in så mycket som möjligt.

Höstbilden från denna vackra dag

Oj den här dagen gick snabbt! Blev en två-timmarpromenix runt Sidsjön och sen en väldigt sen fika. Och sen var klockan helt plötsligt halv 8. Blev alla fall några fina kort vid sidsjön :)








Färgsprakande dag

Blev till att sova lite längre än tänkt, men å andra sidan gör det ju inte så mycket, det är ju trots allt söndag. Hade världens hemskaste dröm, vaknade upp mitt i natten gråtandes, urs! Tur att Andreas tröstade mig så jag kunde somna om :) Sen drömde jag något helt annat!

Der är världens finaste väder ute! Verkar dock blåsa en massa, men ska ta en promenix med Andy runt Sidsjön i alla fall. Ska ta med mig kameran och hoppas att jag kan fånga något fint i linsen =)
En sådan här dag gillar jag hösten. Jag blir glad av alla färger ute!


Smygkik i mitt kylskåp

Efter senaste inlägget cyklade jag ner på stan och gick påsystemet och handlade lite ingredienser till bakningen och lite annan mat. Sen satte jag igång med bakandet eftersom Andy ville ha kaka till kaffet så att säga.
Såhär blev resultatet:

Saras Brownies :)

Godmorgon Godlunch

Sen kväll sen morgon. Gick superbra att jobba på kåren igår. Blandade både drinkar och shots och sålde öl och cider. Inte så mkt folk men det rullade på ändå. Tiden gick fort ändra fram till stängning. När det var dags för städning började man tappa energi. Kom hem till en sovande pojkvän halv 4 på natten och följde hans exempel.
Nu har vi sovit till klockan 12, väldans skönt, men nu har jag massa grejer jag måste fixa! Måste gå och handla lite och sen ska jag baka :)
Bäst att sätta fart! Wroooom

Kvällsjobb, en fredag!

Den här veckan sprang iväg. Redan fredag, men jag misströstar inte! Tvärt om. Har idag pluggat lite och sen varit på skolan och varit på biblioteksintro. Väldigt givande om hur man söker i olika databaser. Blev inte till att börja med uppgiften dock, det får vi ta tag i på Måndag.
Ska strax nu iväg och jobba mitt första pass på kåren. Ska stå i baren och servera smaskiga drinkar med mera. Hoppas det blir en hyffsat lugn kväll så man inte behöver stressa upp sig och blanda fel! Ska bli roligt i alla fall :) Alla kära vänner är ytterst välkommna att komma och smaka på mina mummsiga blandningar!

Söta förpackningar!

Hittade de här fina juiceförpackningarna på en av alla bloggar jag följer, tycker dom var sjukt söta, jag vill ha en liten pingvin att dricka ur :)


Källa:lovelypackage

Ny bloggdesign!

Har äntligen fått tummen ur och gjort en ansiktslyftning på min kära blogg! Tyckte att den behövde piggas upp lite och inte vara så dyster! Så det blev vitt och ljusgrönt och så ett foto som jag har tagit :) Är mycket nöjd med resultatet faktiskt! Bara lite typsnitt som ska bytas ut så är den fulländad!

Har även hunnit med att plugga två kapitel idag, hämtat kurslitteratur och formaterat min laptop. Tyckte den började bli lite trött, vi får se om det blir någon större förändring nu när den är fräsch. Har nyligen kommit hem från terminens första styrkepass på friskis. Riktigt skönt att vara hemma kan jag ju säga :D Det känns att det var ett tag sen. Men det gick bra för att avra första gången =) Jag är ju inte den som fuskar mig igenom passet även om jag känner mig otränad, utan jag måste kämpa tills jag ligger på golvet typ. Så det lär ju kännas imorgon!

Nu ska jag belöna mig själv med pasta med pesto och säsongsstart av robinsson!

En Onsdag.

Godkväll! Idag har varit en sån där seg dag, fram tills efter föreläsningen i alla fall. Vet inte varför jag blir sån men när jag har något inplanerat mitt på dagen så känns det som att jag inte har någon tid att göra något på förmiddagen, så det gjorde jag inte.
Men efter föreläsningen, som var något rörig men ändå hyffsat informativ, så gick jag på stan med Sofia och Maria och fikade på Stenstans café. Sen var jag på möte på kåren och fick mitt första jobbpass :)
Nu har jag avnjutit en portion med tacogratäng och ska snart iväg på bio med lillfia! I rymden finns inga känslor blir det, ska bli spännande, har bara hört bra om den. Jag får återkomma med rapport.
Imorgon är det inga föreläsningar eller liknande inplanerade, så jag antar att det är dags att öppna böckerna och börja kolla gamla anteckningar.

Bakat!



Så här fina blev mina cupcakes! Är riktigt stolt över dom! Dessutom var dom väldigt goda också, men väldigt mättande, orkade bara äta en halv!

Nu är det en nya dag och jag är just uppstigen. Inga planer för idag, vi får se vad som händer helt enkelt. Föreläsning i eftermiddag i alla fall.

Lugna puckar!

Då har Metod C dragit igång! Känns rätt lugnt. Bara repetition från Metod B än så länge så det känns ju som att man har koll på läget. Två uppgifter som ger G/UG och en tenta som betygsätts enligt skalan A-F. Hur chill som helst! Det här ska nog gå finfint. Plus att man kan börja komma igång med uppsatsen redan nu. Tummen upp!
Eftersom allt kändes så lugnt så kängde jag med Ida och några fler från Info-pr till stan. Köpte hårfärg, mat och käkade på donken. Detta resulterade i matkoma så jag gick hem och tog en powernap :) Men nu har jag varit väldigt effektiv och bakat cupcakes, bara dekoreringen klar sen är de färdiga att avnjutas :)
Sen ska jag dra på spinning så att jag gör mig förtjänt av en muffin sen!

Lite mer höst

Haft en jätteskönt och avkopplande helg på landet med vissa spänningar i ryggmusklar och andra muskler. Men det var det värt! En 4e plats på tävlingen är ju inte helt illa!

Lite mer höstbilder från landet nu när internet funkar som det ska!




Måndagslyx!

Då var man tillbaka i Sundsvall då! Det är väldigt fina färger ute, men jag sitter inne och kurar och har ingen energi att röra på mig, men lite luft skulle kanske inte sakada. Resan gick snabbt och smärtfritt, sov halva vägen. Det är fördelen med att åka tidigt på morgonen =)
Älsklingen mötte mig på stationen också så jag slapp bära massa tunga saker :) Min rygg är måttligt trött ändå efter att ha släpat golfbagen i 4h i fredags och 4 timmar i söndags så det tackar jag för! Plus det så ska jag bli bjuden på middag också! Riktigt måndagslyx!

Lite mer höst

Haft en jätteskönt och avkopplande helg på landet med vissa spänningar i ryggmusklar och andra muskler. Men det var det värt! En 4e plats på tävlingen är ju inte helt illa!

Lite mer höstbilder från landet nu när internet funkar som det ska!




Lite bilder från landet :)





RSS 2.0