Liv i luckan

Här var det verkligen dött! Har upptäckt att när man börjar jobba så har man inte längre någon tid. Hela förmiddagen är borta och hela eftermiddagen, ska man fixa något får man göra det illa kvickt efter jobbet om inte allt hunnit stänga. Men det är väl bara att vänja sig antar jag :D Tur att jobbet är roligt i alla fall :)

Har äntligen hittat ett dansställe i Stockholm också. Eftersom jag inte känner någon här som dansar fick jag ta modet till mig och gå dit själv, något jag ytterst ogillar, men det gick fint och det var askul. Så det blir återbesök om 2 veckor och kanske lite Salsa imorgon också till och med! Yippie =)

Idag är det examensfest med släkten. På grund av vinkväll på jobbet igår så har jag nu sovit ända till 10! Hela 3h sovmorgon, det är man inte bortskämd med, förr helgen vaknade jag klockan 7 trots att jag inte behövde! Ska väl kanske sätta fart nu så jag hinner fixa allt som ska fixas.

Sista blogginlägget från Sundsvall, förrådet

Nu är nästan allt packat och klart, så detta blir sista inlägget från mig som SUndsvallsbo. 3 år har gått supersnabbt som alltid när de väl har passerat. Men det har varit 3 grymt lärorika år och jag ser fram emot att lämna studentlivet och börja det riktiga livet, med pengar!
Många gånger har jag hatat Sundsvall, men nu när jag väl lämnar det känns det ändå lite vemodigt, 3 år sätter sina spår. Framförallt kommer jag sakna mina kära vänner Sofia och Ida som alltid funnits vid min sida :) Och så kommer jag sakna Tropical och dansen, visst kommer jag fortsätta dansa, men det kommer aldrig att vara samma stämning som vi har ahft tillsammans här i Sundsvall.
Vad jag inte kommer sakna är det otäcka vädret, den fruktansvärda kylan och att det aldrig blir vår på riktigt!

Nu åker även datorn ner i flyttlådorna!
På återseende från Stockholm.

RSS 2.0