Omedetou!! <3

Idag fyller två av de bästa personerna i världen år! Min bror och min pojkvän!
Stort grattis till er, love you!


Mitt grattiskort till Andy cute as candy :P

Present väntar hemma brorsan!

Förövrigt har det varit en grym dag med tjejerna på Himlabadet. Åkte massa rutschbanor, babade bubbelpol och simmade i strömmen. Härligt! Imorgon börjar föreläsningarna på allvar, dags att ta på sig plugg-hatten!
Hej hopp!

Myys



Tillbaka i Sundsvall och till och med upppackad! Förutom alla skönhetsprodukter från FFAB som svämmar över i mitt badrum och lite här och var i lägenheten. Blir till att sortera upp det där vartefter, men sådan städning är roligare än uppackning av väskor med kläder där kläderna ska in i en garderob som redan är så gott som proppfull!

Hur som helst har jag haft ett bra slut på lovet och en bra start i Sundsvall. Fick skjuts upp med alla grejjor (tack mamma och pappa). Annars vet jag inte jag hade burit mig åt. Käkade middag på stan och sen övernattade de här och åkte efter lunch igår.

Lördagkväll hängde jag på nollningen. Blev lite vin och så vidare till Kåren. Jätterolig kväll! Hade egentligen inte tänkt att festa men alternativet att sitta hemma och glo på film kändes inte så lockande trots allt. Enda som inte vad najs är att det redan är höst här uppe. Bye bye sommar, hej hej plugg och kyla! Men fördelen med det är att jag får tillfälle att använda min nya sjal :) Man måste se det lilla i det stora (är det ett ordspråk? Om inte så kom jag på det nu).

Ikväll har jag lagat födelsedagsmiddag till Andy (och tänt ljus i finaste ljusstaken som jag fick av Andys mamma och pappa, taaack!). Maten uppskattades även om jag misslyckades med det mesta som går att misslyckas med, kokade över och gjorde i fel ordning och så vidare (tur att han inte är kräsen? :P). I och med detta konstaterar jag (inte för första gången) att det är tur att jag inte fick för mig att bli kock! Mysigt i alla fall och faktiskt väldigt gott ändå!
Den ratade filmkvällen tar revanch ikväll istället. Ecplipse <3

Fightoo -Ohh

Sista inlägget från Stockholm för den här sommaren.
Sommarn e slut och skola väntar. Ska bli skönt att komma hem igen och skönt att träffa min älskling igen. Vi säger att det ska bli skönt att börja plugga igen, men vi får väl se. Blir alla fall nice att få bestämma över tiden relativt fritt.

Hade en sjukt trevlig kväll i går med grabbsen. Käka köttbit och pommes på patrict och klämde i mig hela två glas vin. Det börjar ta sig! Även om det var en aning beskt. Pratade om allt och inget och bara njöt av min sista dag!

Nu har jag farit runt som en skållad råtta och packat och städat och plockat undan. Har slutligen tagit en dusch på det och väntar på att vi ska käka lunch och sen styra kosan mot kallare breddgrader.

1 year to go, figtoo -ohh

Lite bilder

Lite bidler från förra helgen. Blev en mysig helg på landet, med lite golf och lite åka båt och lite
film med Emelie. Även en lyxig massage av ett proffs, tackar! Dock var jag väldigt duktig jag med!




Blev middag med familjen, morbror, Susanne och Emelie.
Senare på kvällen såg jag och Empe Twilight, duktig som jag var ahde jag lyckats tanka någon sorts fel version av Eclipse. tough luck. Men det var nice i alla fall!

Lots of lööv

Oj här var det dött! Sommarn har sprungit iväg och det ä snart dags att börja plugget igen. Kommer förmodligen kännas lika ovant som det alltid gör efter ett långt uppehåll. Men ska bli skönt att komma hem till min lägenhet och till min älskling <3
Har haft en grym sommar även om jag mest jobbat. Men har tagit till vara på alla lediga tillfällen och gjort massa roliga saker ändå. Har träffat alla mina underbara vänner som jag inte får tillfälle att träffas så ofta annars. Har varit så skönt att få vara med dom man verkligen kan vara sig själv med <3
Det har varit sjukt kul på jobbet så man kan väl i princip säga att jag inte har haft tråkigt en enda dag under det här lovet, inte illa det inte!


Det bästa av allt <3



Tiden går fort när man har roligt

Nu är sommar"lovet" snart slut! två jobbveckor kvar! Tur värre att man hade ledigt de två finaste veckorna under sommaren =) Men jag är inte bitter. Det är roligt att jobba! Och jag känner att det är något jag skulle kunna sysselsätta mig med resten av livet. Vilket jag ju också är illa tvungen till så det är ju bra!

Dessvärre är inte plugga något jag skulle kunna tänka mig att hålla på med hela livet. Men ett år till kan jag väl offra. Kommer ändå bli rätt skönt med 3 föreläsningar i veckan den första kursen. Lite mer tid att spendera som man vill. Även om det säkert kommer bli mycket plugg så är man ju inte bunden 9-5 om man skulle måsta göra något annat viktigt!

Jag har ju tänkt att jag skulle ha gjort lite små sidoprojekt här under sommaren. Men det har ju inte blivit av direkt. Jag har samlat lite inspiration till examensarbete, men det ligger kvar på datorn, kanske är lika bra. Jag skulle göra om bloggdesignen, det har jag inte ens börjat med. Men när man suttit vid skärmen och varit kreativ 8h är man inte så sugen på mer dator när man väl kommer hem.
Jag skulle också måla och rita och utveckla mina konstnärliga skills. Det har jag verkligen inte ahft inspiration till. Kanske blir bra att sätta sig i skolbänken och läsa böcker så att inspirationen återkommer!

Nåväl. Här sitter jag vid datorn i alla fall ju. Ska ta mig till TV-n istället strax!
Tjohej!

Fotosession med Soffipropp


Förra söndan var jag hos Soffi och visade henne lite grejjer med kameran. Här ser vi resultatet, färigredigerat och allt!


De hade en väldigt fin ros i trädgården som jag fotade!


Soffi hittade nån annan växt (?) som hon fotade.


Vi testade snabbfokusering och seriebildtagning.


Testade olika fokusering.


Så här kan det bli om man vill testa kamerans extremvärden och väljer den kortaste slutartiden så att bilden blir så gott som svart och man msåte ljusa upp den 100% i photoshop istället. Ganska cool effekt men det ser ju lite ut som att jag fått någon konstig sjukdom. (lilla bilden är "before" redigering)


Sötisfia i trädgården =)



En til bild från bildserietagningen. Väldigt bra om man vill få naturliga bilder och inte pose-bilder. Här stod jag och skakade på huvudet och Sofia tog massvis med bilder på rad, många ser helknäppa ut, men en del blir ju lite kul =)


Vi försökter få lite bokeh men förhållanderna var sådär för det.


Här blev det liiite bokeh, men bara lite, men jag gillar bilden skarpt ändå, good job soffipropp =)

Slut på kontot

En grym helg! Partaj med grabbarna och diverse annat folk i fredags. Blev ingen utgång som tänkt, men sjukt trevligt i alla fall. Gott vin drack jag också (!) som Ida tipsat mig om =)
Dagen efter mådde jag lite bättre än jag förtjänade så jag åkte till Uppsala och träffade Ida och shoppade loss, tur att jag har kvar pengar på sparkontot annars hade dom nog gått åt, haha, new yorker!!
Kom hem vid 9 och var helt slut, däckade och sov 12 timmar. Sjukt skönt. Idag ska jag bara chilla, ta hand om mig själv och bara vila upp mig inför jobbveckan som kommer.

Nästa nummer!

3 Veckor på "Veckans NU" är nu över. Dags att återgå till Glitter! Har varit 3 väldigt roliga veckor, men 3 roliga veckor på ett annat sätt väntar. Känner mig väldigt priviligerad som får så varierande arbetsuppgifter. Det är sjukt roligt och dessutom väldigt lärorikt, kommer ju vara kung på redigering efter den här sommarn (Om jag inte redan var det innan ;) ) Alla som vill beskåda mitt mästerverk kan ju nsäta vecka dra ut och köpa nr 17 av veckans NU, där jag gjort i princip all layout, wooh!
Ikväll blir det lite vin och mys och eventuellt utgång med grabbarna grus. Sen får vi se hur resten av helgen blir. Om jag är lagom pigg blir det shopping och mys i Uppsala (!). Och Söndag blir det då ev. golfträning kanske eller slappande eller nåt. Vi får se.
Nu ska jag gå och skölja ur hårfärgen! Redhead ftw!

Inga lik i garderoben

Hjälp! Har varit ensamma hemma snart två veckor. Wooh, känner mig som 10 år. Men då var det mer exciting och man kunde göra massa bus, typ äta godis fast man inte fick osv. Nu kan jag ju göra vad jag vill ändå och äta godis när jag vill för ingen kan stoppa mig moaha!
Men nu är det mest skönt för att det är vad jag är van vid. Däremot är jag itne van vid att behöva ha kolla på ett tvåvåningshus! Min lilla lägenhet kan jag lätt ha överblick över (en här meningen hade aldrig gått igenom korren på Veckans Nu, dubeelord, fy!, tur att jag bara gör layout) men detta gigantiska hus, okej jag ska inte överdriva, det är inte lika stort som Stockholms slott, men endå, man kan inte ha full koll!
Igårkväll var det lite extra läskigt att gå och lägga sig, inte nog med att det som vanligt spökar i källaren så avr det en konstig kille som ringde på dörren, helrakad och med världens längsta skägg! Antar iofs att han inte ville mig något illa eftersom det är lätt att ge signalement på den tokstollen! MEN han frågade om mina föräldrar var hemma! Som om att han har ngt med det att göra. Han ville säkert luras på nåt annat sätt än rån för han gick över till grannen också...
Nåväl, imorgon kommer päronen hem en snabbis och i helgen kommer jag ha fullt upp med anant så då kommer jag inte ha tid att tänka på husspökena och eventuella inbrottstjuvar. Ser fram emot det =)

RSS 2.0