Superlycka!

Då blir man strax farstabo! 1 November är det inflyttning i nya lägenheten. Jag kan inte riktigt hålla mig tills dess, men det får jag ju ändå lov att göra.
Det kunde inte ha blivit bättre nästan. En superfin helrenoverad 1a på 40 kvm nära farsta centrum, lite utav min dröm, jag som älskar farsta! Ett litet kök med alla faciliteter och ett schysst rum med sovalkov.
Nu ska jag surfa in på IKEA!


Snart back in business

Det har inte varit mycket action de senaste dagarna. Blev sjuk i fredags och har väl fortfarande inte blivit riktigt kry. Tillräckligt för att gå till jobbet i alla fall tack och lov, hade blivit tokig av att sitta hemma i soffan och dega fler dagar. Av bara dess dagar av degande har jag fått ont i ryggen, vilket inte direkt bli bättre av min kassa hållning i arbetsstolen.

Har trots detta fruktansvärda öde (liten överdrift bara) varit på lite olika lägenhetsvisningar. En del vettiga och en del ovettiga, en del rimliga men till orimliga priser, spännande jakt...

Ikväll har jag bara degat och kollat på Idol, det är gött att det finns något att roa sig med mellan klockan 8-9 så att man inte går och lägger sig allt för tidigt. Klockan 10 känns ju ändå lite väl. Men är man sjuk och rastlös så är det ju utmärkt att sova, ett av mina stora intressen.

Godnatt!

Kort update...

Här var det livat som aldrig förr! Nu när jag jobbar så känns det inte som att jag har så mycket att skriva om längre, jag hinner ju inte göra så mycket annat än att jobba.
I och för sig är det inte riktigt sant ändå. Jag har hunnit göra en massa saker faktiskt. Efter ungefär halva sommaren kom jag över den där jobbiga tröskeln att alltid vara supertrött efter jobbet och inte orkar göra någonting alls. Nu är jag inte alls trött efter jobbet utan orkar göra massa roliga saker.
För det mesta så blir det ju att dansa. Jag har mest varit ute på olika dansklubbar  men jag och Madicken har börjat en danskurs i Zouk också, ska bli gött att få rutin på dansandet igen. Det blev tyvärr ingen salsakurs den här terminen för jag velade för mycket med att bestämma mig vilken skola jag skulle gå på. Det får bli till nästa termin. Jobbigt att bo i Stockholm och ha för mkt att välja på.
Jag har även hunnit fika med Maria A två gånger, Tullys och pizzeria i St Eriksplan. Fialotta var ner en sväng också och då gick vi på bio och såg sista Harry Potter-filmen. Nu väntar jag bara på del 4 av Twilight också.

Lägenhetsletande pågår fortfarande. Jag och mamma har varit runt på lite visningar och rekat lite lägen. Det går lite framåt i alla fall. Ska bara hitta den rätta att slå till på!

RSS 2.0