Lördagkväll

Snart dags för årets händelse som jag brukar kalla det. Eurovision song contest, även om jag måste erkänna att det börjar spåra ur en aning, det är inte längre de bra låtarna som vinner varken den svenska uttagningen eller den internationella. Dessutom kom Sverige inte ens vidare till finalen för första gången i världshistorien, katastrof.
Hur som helst finns det i alla fall en del bra låtar som förmodligen inte heller kommer vinna, men det återstår att se. Än så länge håller jag på Frankrike, Tyskland och Israel. Men nu mins jag inte alla nummer heller.
4 timmar tv-tittande väntar nu med warm up och tävling.

Imorgon ska jag roa mig med att göra inbjudningskort till min brorsas examensfest. Ska bli kul, har några små idéer på hur dom kan se ut, vi får se vad det blir :)
Trots den hemska kritiken på vårt grafiska projekt så är jag inte less på att göra grafiska grejer. Men självklart är det mycket roligare när det är efter egna instruktioner som ingen ska bedöma än för.

Nej nu börjar det bli dags att bänka sig!
Matane!

Äntligen!

Klar med individuella uppgiften också! Har brännt ut allt på CD och tänker inte titta en sekund på det mer, finns ju risk att man hittar fel. Nu får det bära eller brista!
Känns alla fall oerhört skönt att inte ha den att tänka på längre. Nu är det bara presentationen som ska fixas.

Inte gjort något annat vettigt ikväll. Lagade pannkakor till middag, mums!
Klockan är bara 10 och jag känner mig helt färdig, men inte tillräckligt trött för att sova. Det får nog bli lite tv-tittande innan jag kryper ner under lakanen :)

Gonatt!

Det närmar sig

Det börjar närma sig sommarlov. Fler och fler saker blir klara, färre saker på schemat, mer sovmorgon och mindre ångest. Grupparbetet blev klart idag. Imorgon ska vi lämna in allting och sen jobba med presentationen.
Det är även inlämning för den individuella uppgiften så den måste jag göra helt klar ikväll. Är egentligen inte så mycket kvar, bara hemsidan som ska pillas lite på. det enda som är jobbigt är ju att jag inte är nöjd. Men man kan inte göra mer än sitt bästa och detta är det bästa jag kan prestera just nu känner jag.
Ska bli väldigt skönt med helg när allt är inlämnat och presentationen avklarad. Då ska jag bara njuta av att vara ledig. Ska kolla på Titanic - som jag fick på dvd av min älskling på vår halvårsdag <3 - på fredag och på lördag är det melodifestivalen. Hoppas på finväder så man kan ta en lång promenad och rensa tankarna lite.

Dejt med Roland igen...

Tisdag morgon. Ska strax iväg på skolan och skriva ut vår display på Roland. Hoppas allt går finfint, har inga roliga erfarenheter fårn den skrivaren och idag ska vi skriva ut på tyg. Tack och lov så ska Micke hjälpa oss så då borde det inte bli några problem. Vi har inte så mkt krångel på den.
Sen blir det iväg till vaktmästeriet och skriva ut resten som är klart :)

Effektivitet

Idag slutförde vi vårt projekt. Så gott som. Nu återstår enbart utskrifter och tillfixning av några detaljer.
Så ikväll blir det till att sitta med den individuella uppgiften. Bara hemsidan kvar, inte det roligaste, men jag tror det kommer gå ganska smidigt, inte så mkt som ska läggas in.
Eftersom vi jobbade på så bra idag så hinner jag gå på mitt favoritpass på friskis idag också!
Det börjar lugna ner sig nu. Ska bli så skönt när allt är kalrt och man bara kan slappna av totalt. Nu när vi jobbat med marknadsföring av Lidö med mycket skärgårdsbilder längtar jag otroligt mycket till landet. Sola, koppla av, spela golf, långa promenader och skitsnack med Emelie. Helt gratis också!
Kommer bli kanon! Enda jag kommer sakna är Andy <3. Förövrigt så firar vi ett halvår tillsammans imorgon! Grattis till oss, tjoho =)

Swisch

Tiden rann iväg. Har lyckats göra en introsida till fruntimmersveckan. Halelujah. Jäkla massa krångel men nu har jag fått till det hyffsat. Ska snart iväg på middag hos Maria A så lägger ner hemsidebyggandet för idag. Det är ändå rätt roligt att pilla med när man kommit på hur det ska se ut. Det tråkiga är att jag inte kommit på någon vettig utformning, men det får helt enkelt duga. Jag har gjort det bästa jag kan udner omständigheterna.
Man kan ju hoppas att man hamnar över skam-gränsen i alla fall på betygsskalan, men det är väl säkrast att förlika sig med tanken att man hamnar under så kanske man blir glatt överaskad.

Nu vill jag bara att det här kursen ska vara över så att man kan få åka hem och njuta av sommaren och ledigheten och även det stundande sommarjobbet längre fram i sommar.

Slut på såsandet, eller?

Söndag "morgon". Morgonen blev lite längre än räknat och planerat. Ska ju göra min kampanjhemsida idag. Har ingen inspiration ändå, så lika bra att dra ut på det.
Jättemysig kväll igår med Ida. Såg både Twilight och New moon. Jag har ställt mig väldigt skeptisk till hysterin men bestämde mig för att ge de en chans och nu är jag halvt såld i alla fall. Det var inte några fjantiga vampyrfiler som jag trott, utan väldigt heta vampyrfilmer. Jag är såld och jag är kär. Nästan så att jag funderar på att läsa böckerna. Inser mer och mer att jag ju är en nörd så jag borde sluta vara anti mot hysterier för när jag väl släpper in dom så dras jag ju med, så varför ens försöka stå emot?
Anyways. Hemsida är det som står på schemat idag. Om någon har någon bra idé eller inspirationskälla så välkommen att kontakta mig.

Saturday night

Ah skönt med helg! Arbetet börjar bli färdigt. Kommit halvvägs på den individuella uppgiften, göra en hemsida för fruntimmersveckan, känns inte så lockande. Bestämde mig för att itne göra den idag utan spara något till imorgon alla fall! Ingen aning om  hur jag ska göra den men det får lösas imorgon eller senare i veckan i värsta fall.
På torsdag är det deadline som känns rätt lugn. Vi har det mesta under kontroll.

Igår var en grym kväll! Firade mickis med middag på tandorihouse och sedan biljard, dans och minglande på kåren. En kväll helt i min smak! Tack för det alla som bidrog!

Ikväll blir det film och snacks med fröken Ida. förmodligen blir det twilight. Har velat se den länge nu för att se om hysterin är befogad eller inte. Jag gillar att ställa mig skeptisk till saker som folk är hysteriska kring. Men Harry Potter lyckades ju överbevisa mig, så även kanske denna film, återstår att se! Oavett kommer det bli en trevlig kväll!


Rise and shine

Gomorron gomorron! Skönt med långhelg men nu är det back to business igen. Känns lagom motiverande. Vi har mycket att få ordning på idag innan handledningen imorgon känns det som. Hoppas det går fint. Sen måste jag börja fundera på den individuella uppgiften också som jag absolut inte har några idéer till. Får väl se hur det går med det där. Känns verkligen inte som det kommer bli nåt bra betyg i den här kursen...
Nåväl. Ikväll är det alla fall världens bästa tv-kväll som jag ska njuta av med både top model och hollywoodfruar! Men nu msåte jag iväg till skolan!
Hoppsiloppsan!

Snyft!

Stackars mig! Vaknade med ont i nacken för att jag har legat konstigt förmodligen, eller så har det varit drag, men det känns tveksamt för jag har alltid fönstret öppet när jag sover..
Hur som helst så har det bara blivit värre under dagen och jag kan abra röra huvvet åt vänster. Jag hade tänkt jag skulle träna men känns ju inte som att det skulle funka när jag inte kan röra huvudet åt mer än ett håll.
Det får bli träning emorn istället om den har gett med sig, annars en långpromenad, det borde den klara i alla fall.

Har i alla fall lyckats städa lägenheten och gått till stan och köpt godis inför kvällens film.
Får se vad det blir. Igår såg jag och andreas robin hood på bio. Den var rätt bra, men ingen toppfilm. Har bastämt för mig att prince fo thieves är bättre även om det var länge sen jag såg den nu.

Fly fly away to the end of the world

Ledig dag idag! Tjohej! Visserligen har jag pluggat lite nu på förmiddan, men det är mest korrigeringar, inte så ansträngande. Hoppas att lärarna blir lite mer exalterade vid nästa handledning. De verkar inte tycka att vårt arbete är kanon precis. Men det får ta och duga. Jag ska verkligen inte jobba med marknadsföring påd et här viset i framtiden alla fall, min kreativitet sträcker sig inte så långt tyvärr. Sen tänker vi väldigt olika i gruppen också så det gör ju inte saken lättare precis. Men det går bättre och bättre tycker jag :)
Ikväll ska jag och älsklingen äta god middag och gå på bio för att fira att Jesus for till himmlen, eller bara för att vi vill. Ska bli jättemysigt. Behöver verkligen fylla dagarna med positiva saker så att klumpen i magen kring skolarbetet försvinner.


På tal om fylla dagarna så har jag ju en helt ledig dag i dag som jag inte riktigt vet vad jag ska fylla med. Hade ju hoppats på finväder så man hade kunnat sitta ute och läsa nya Veckorevyn. Det verkar inte bli så dock. Är inte fulväder precis, men ingen sol heller. Dock är det 13 grader så kanske blir en liten promenad senare i alla fall.

Här var det livat, not

Ja det händer inte så mycket här uppe. Jobbar vidare med den grafiska profilen för Lidö Värdshus. Idag har jag suttit hela förmiddagen med den grafiska manualen. Gick fin fint så det är inte så mycket jobb kvar på den.

Sitter nu och funderar på om jag ska gå och träna eller inte. Det är sjukt fint väder ute så helst skulle man ju sätta sig i solen. Men kunde inte gå på mitt favvopass igår eftersom vi hade föreläsning på eftermiddan. Ska nog ta och gå på spinning kl 5. Då kommer jag känna mig nöjd :)

Dock börjar tiden rinna iväg så då borde jag ju gå och byta om nu!
Får ta cykeln dit, helt klart!

Vad händer här då?

Ja det kan man fråga sig. Går smått frammåt med grupparbetet i alla fall vilket är positivt. Hade handledning idag och lärarna verkade inte förskräckta över vad vi kommit fram till, snarare ganska positiva.
Veckan gick otroligt fort och det ska bli härligt med helg! Ska bara ta det lugnt och försöka koppla bort skolarbetet. Kanske skriver ihop varumärkesanalysen om jag får tid och lust med det.
Ikväll blir det middag med brudarna i 12an. Ska bli trevligt! Och sen eventuellt en film eller något med Andy och Jonas, vi får se. Annars blir det till att bara chilla. Lite fredagsmys är ju inte svårfixat!!

Längtar otroligt till sommarn nu. Att inte ha något att tänka på, ett roligt sommarjobb att se fram emot och framför allt sol och värme, shorts och klänningar och bikinis. Ligga vid havet och sola och läsa tidning och hoppa i plurret när det blir för varmt. Att bli brun och fin, gå långa golfrundor och förhoppnignsvis förbättra mitt närspel som verkar ha försvunnit totalt, trots att jag vilat mig i form. Åka till Hellas med grabbarna och sitta och vänta på Ib och Arvid som simmar runt halva sjön, Äta glass i nytorget och sitta i vitan och snacka skit med Jolle! Hänga med Agnes och Sofia och snacka om allt mellan himmel och jord som man inte hinner med under terminen. Åka till ge-kås och shoppa upp varenda slant på kontot.
Well listan kan göras lång. Nu är det dinnertime!

Trying to light the fire

Hej hopp!
Första kursen är nu inledd. Grafiskt projekt. Vi ska göra en grafisk profil och marknadföringsmaterial och event till Lidö Värdshus. Mycket att göra men det blir nog kul sen när man väl kommit igång.
Har egentligen ingen plugglust och kreativitet kvar. Men det är sista spurten innan sommarn nu så man får försöka hålla gnistan vid liv. För att lyckas med det ska jag hålla igång med träningen och försöka koppla av så mycket som möjligt när jag inte jobbar med skolarbetet så att jag inte går och tänker på det hela tiden. Lättare sagt än gjort. Hoppas på fint vänder så man kan vara ute lite på kvällarna och inte sitta klistrad vid skärmen.

Dock är det precis vad jag ska göra ikväll. Top Model och Svenska hollywoodfruar och sedan en långfilm. Får se om jag lyckas hålla mig vaken och intresserad.

Och på tal om skärmar så har jag funderar på att sluta använda faceoobk, hör och häpna. Jag läse en insändare om det i en tidning av en klok tjej som slutade med det för att det kom inget bra utav det. Jag vet inte egentligen vad jag gör där och vad jag missar om jag inte är inloggad. Det brukar enbart resultera i att man snokar på folk och skaffar sig förutfattade meningar och antar saker som är helt fel. Det är förvisso kul att kolla på bilder, men så kul är det kanske inte. Och det enda jag missar är väl egentligen info om uppkommande event, men jag hoppas att jag har så goda vänner att jag blir informerad om saker alla fall. Dessutom finns oftast informationen på fler ställen så what's the point egentligen. Känns som att det är dags att göra sig av med ett beroende, kanske skaffa mig en ersättare, typ kaffe? Det ska man ju tydligen dicka när man är "vuxen".

Well vi får se, nu ska jag bänka mig framför den andra burken istället. Man måste ju några beroenden så att dagen känns uppstyrd!

RSS 2.0