Ny vecka, nytt nummer

Besök hos brorsan i helgen! Man får se till att ta vara på ledigheterna. Känns som jag varit ute och farit varena helg nu i sommar! Men det är bara roligt! Känner mig helt utvilad idag, känns bra.
Vi var ute och käkade och gick på bio och såg Inception, väldigt cool film, och för en gångs skull kände jag mig inte helt pantad när vi gick ut från salongen. För ovanlighetens skull hängde jag med rätt bra trots en ganska invecklas story! Halelujah! Den var alla fall tillräckligt invecklad för att hålla mig vaken ända till halv 1!
I övrigt chillade vi mest, lagade pannkakor och kollade på tv.
Nu är det ny jobbevecka och jag fortsätter på Veckans Nu. Senaste nummret är på väg ut. Min första lämning. Så spring och köp och nåde den som hittar några fel! ;)
Till helgen kommer min älskling upp! Var ett tag nu känns det som så det ska bli myys. Kommer vara ensam hemma nu i två veckor så om någon annan vill hålla mig sällskap övriga kvällar så är det ytterst välkommet!

Besök i E-tuna

Ny vecka nya tag! Känner mig hyffsat utvilad efter helgen.
Var och hälsade på farmor och farfar i Eskilstuna tillsammans med kusinerna. Väldigt mysigt med god mat och kortspel med mera. Kul att träffa kusinerna också eftersom vi inte ses så ofta. Särskilt inte nu när vi är utspridda över halva Sverige.
Från och med idag och 3 veckor frammåt blir det arbete med Veckans NU. Roligt med lite omväxling och annorlunda upplägg jämfört med de andra tidningarna på förlaget. Idag har jag mest jobbat med omslaget men även liet andra smågrejer som inte riktigt är klara än.
Är sjukt glad att jag får jobba så mycket. Vet inte vad jag skulle göra annars. Jag blir så himla lätt rastlös! Det enda som är tråkigt är att gå upp på morgonen :P Men det går ju över ganska snabbt! Och att jag inte hinner gå och shoppa lika mycket, men det är ju nästan bara bra för då gör jag ju inte av med pengarna jag tjänar! :)

Lite bilder fårn helgen:

Bloggtorka

Har inte hunnit med att ens tänka på vad jag gjort den här veckan, så det ska jag göra nu när det är helg!
Har jobbat en massa, gjort massa glitter och lite Veckans Nu. Kommande 3 veckor har AD-Anna på Veckans Nu semester så då ska jag hålla i spakarna! Ska bli jätteroligt. Lite annorlunda jämfört med de andra tidnignarna som jag har jobbat med.
Trots massa jobb har jag hunnit med after work på långholmen med några från förlaget och igårkväll träffade jag Sofia och åt världens saftigaste entrecôte i Gamla stan. Sen satt vi på kajjen och snackade tills klockan blev aldeles för mycket för, numera, kvällströtta Sara.
Mammsen och pappsen är på landet i helgen så ikväll ska jag njuta av ledighet med en film och en påse ostbågar. Lite måste man ju fira att det är FF ;)
Imorgon bär det av till E-tuna med kusinerna och brorsan för att hälsa på farmor och farafar. Blir skojjsigt!

What to do on a lazy day

Ojoj tiden går snabbt, halva sommarn har redan gått i princip. Denna vecka försvann illa kvickt. Jobbade måndag, tisdag och onsdag med bilagan "boys" till FRIDA nr 17. Spring och köp! Hela 20 sidor med bara massa hot guys, poster på Robert Pattinson också, ngt man inte inte får missa!
Och på tal om hot guys så har Andy varit här i veckan och hälsat på. VI har lekt turister och tagit båten till Drottningholm och picknickat. Sen drog jag med honom till Heron city där vi bowlade (jag vann, 3 av 4,5 serier), åt middag på mysiga resturangen Amazon och gick på bio och såg Prince of persia. En heldag helt enkelt. Håll dock på att somna första halvan av filmen, men den tog sig alla fall mot slutet. Han dra en liten shoppingrunda i farsta och göra av med de sista slantarna, Nu blir det till att leva snålt fram till löning.
Börjar bli uttråkad av ledigheten nu. Men snart är det måndag igen och så ska jag börja med lite layout på Glitter. Blir skojj!
På grund av sen kväll igår hos ib har jag enbart spenderat dagen med att sova och läsa Eclipse! Snart får jag gå och se filmen! Som tur är hittade jag sista boken i Farsta igår så det är ingen fara om jag råkar läsa ut 3an ikväll :)
Ska nog gå och fortsätta med den nu.

Kärt återseende =)

Sådär då var jobbveckan igång, kort jobbvecka för mig den här veckan. Jag gillar mjukstarter. Älsklingen kommer upp imorgon och hälsar på. Då ska vi göra massa roliga saker som helst är gratis, kommer inte att hända. Men vi kommer göra massa roliga saker som inte är gratis!

Igår träffade jag Madicken. Underbart härlig dag. Bara chillade i stan, fikade, satt i humlegården, åt glass i gamla stan, pratade om allt mellan himmel och jord. Är så glad att ajg har dig, även om vi inte hinner ses så ofta. Passade även på att fota lite eftesom min kära vän är en van posare ;)


Hemma i big city igen

Åkte hem från landet idag. På Måndag börjar arbetet igen och sen kör vi på med det resten av sommaren. Andreas kommer upp en sväng i veckan som tur är så att man får lite mjukstart på jobbperioden alla fall!

Ikväll har jag bara tagit det lugnt med mamma och pappa, käkat middag ute på altanen för första gången (i Sthlm) denna sommar. Otroligt varmt och härligt!
Sen fick det bli plump och lite glass med kolasås, yumm!


Semestern lider mot sitt slut, men jag lider inte!

Idag har det varit sånt där kanonväder igen, som egentligen bara finns i drömmarna. TIdig morgon med en golfrunda. Inte ett moln på himlen.
När jag kom hem satte jag mig i solen och fortsatte läsa "När jag hör din röst". Jag blir som helst fast i boken, tror även att jag drömde om historien i natt, fast i någon konstig variant, härligt beroende!
På eftermiddagen var vi sedan ut med båten och badade och fikade. Kan nog påstå att min bränna är så gott som fulländad nu. Även baksidan har fått lite färg så då kan jag inte klaga. Framsidan verkar inte vilja få mer färg än vad den redan har nu, mina pigment har nått sin gräns konstaterar jag.

Nu är det snart slut på semester och imorgon blir det hemfärd till Stockholm igen och jobbet börjar på Måndag. Kommer bli fullt ös medvetslös för jag har en FRIDA.bilaga som jag ska sätta ihop på 3 arbetsdagar. Det blir roligt! Sen kommer min älskling och hälsar på också, får se vad vi hittar på, men jag har några alternativ, beroende på väder och vind och önskemål och så vidare. Sen blir det jobb resten av sommaren, så det är bara att köra på!

Dags för en drink i kvällssolen, auf wiedersehen!

Utflykt!

Igår bestämde vi att vi skulle ta bilen och åka på utflykt till Västervik som ligger drygt 1 timme härifrån. Härligt tänkte jag, ett årligt besök i denna mysiga lilla stad. Men där får jag tänka om en smula, vi brukar absolut inte åka dit varje år och när jag tänker efter så har jag nog bara varit där en eller två gånger.
Hur som haver så åkte vi dit och staden var lika mysig och trevlig som jag mins den, även om dessa minnen är väldigt svaga.
Det börjar dock inte på topp då jag är hungrig och blodsockret sjunker medans familjen vill strosa runt och leta efter gamla minnen som de inte heller har riktigt klara för sig. När vi väl ska välja matställe har vi delade åsikter och till slut är vi alla så hungriga att stämningen inte är något trevlig alls. TIll råga på allt lyckas vi välja fel resturang också och man har ju ätit roligare luncher än den vi fick på "The Brig".
Väl mätta och måttligt belåtna är vi alla fall på bättre humör och shoppingrundan kan börja. TIll mins tora glädje har de en bokhandel (man vet ju aldrig med små städer) och det första jag gör är att gå och köpa del 2 och 3 i Twilight serien. Sedan blev det några fynd på marknaden också. Vid det laget har nog vårt manliga sällskap (pappa och brorsan) tröttnat och det är dags att åka hem.
Resten av dagen spenderades med att rensa i trädgården och läsa en tredjedel av "När jag hör din röst" och kvällen avsultas med glass och jordgubbar, mums!


RSS 2.0