1 vecka

I brist på annat att göra tänkte jag skriva ett litet blogginlägg. Jag har åkt på en riktigt tråkig förkylning och har varit hemma från jobbet sen i tisdags, med undantag för fredagen då jag blev så rastlös av att sitta hemma och stirra i väggen att jag gick till jobbet i alla fall. Trots min försiktighet och i övrigt konstanta vilande så vägrar förkylningen att ge med sig, jag börjar bli något irriterad.
Till följd av detta har jag nu missat årets största salsafest under hot salsa weekend här i stockholm och jag kommer förmodligen att missa Zouk-lektionen idag också. Om man blir anfådd av att gå i trappan är det nog ingen ide att dansa på tårna i en timme.

Som tur är har jag i alla fall inte feber längre så vissa små äventyr kan jag ge mig ut på. Igår åkte jag och mamma till EM och tittade på en soffa till min lägenhet. Jag blev lite kär i den, den var superfin och supermjuk. Nu återstår bara att kontrollera om den får plats. Och sen bestämma mig om jag tar den mörkgrå eller ljusgrå...



En vecka kvar till flytten! Som jag har längtat, känns som att jag glömde bort att njuta av oktober då jag bara längtat till november. Men oktober är ju ändå inte den roligaste månaden så det gör inget. På tisdag får jag nycklarna och på helgen blir det IKEA och inflyttning av möbler :D
Ska bli så mysigt när allt är klart och man kan börja inreda på riktigt med fina gardiner och mysiga kuddar och filtar och värmeljus. På ett sätt väldigt trevligt att flytta in på vintern så man kan få börja julemyset med en gång!


RSS 2.0