Värme kom till mig!

Snacka om att här är vår! Anlände till Stockholm igår runt halv 6. 19 grader ute och grönt gräs! Nu på morgonen är det bara 14 grader men det får duga. Att man ska behöva vänta så länge på detta i Sundsvall där snöhögarna på gården vägrar försvinna. En sak som är säker är att så fort jag får chansen så blir det flytt söderut! Dvs om ett år...
Snart dags att åka ner till landet och spela lite golf. På söndag är det partävling så jag hoppas att pappsen är i form ;) Själv har jag vilat mig i form som alltid och det brukar funka hyffsat.
Får passa på att önska alla en trevlig valborg :)

My work is done

Ja det gick ju ganska snabbt att smälla ihop en presentation för morgondagen. Så redovisning imorgon som sagt och sen en väldigt lång helg. Vet inte hur jag ska vänja mig vid att gå i skolan igen, tur att det bara är en kurs kvar innan sommarn.
Som vanligt är jag otroligt rastlös, men ska väl pallra mig iväg på en promenad så man får lite luft i alla fall. Måste promenera av mig irritationskänslan över att jag såklart hittade ett märkligt fel i tidningen som jag printade ut 3 exemplar av igår. Texten linjerar inte i botten längre, förstår inte hur det gick till för senast jag kollade så linjerade den. Pinsamt att skicka iväg en tidning till praktikplatsen! Men jag kan inte skriva ut fler nu, har ajg inte råd med så jag hoppas att alla har vöerseende och förstår att det inte skulle vara så egentligen. Men jag vet att jag kommer störa mig på det varje gång jag ser den, suck.

Lättnad

Idag har jag varit och skrivit ut mitt magasin, det blev kanonfint när man skrev ut på vaktmästeriet och de skar allting rätt och fint! Har skrivit ut 3 exemplar så jag kan spara en. Det är tur att det är billigt att gå den här utbildningen, jag menar 180kr för något man inte ens får betyg på är ju sjukt värt. Skämt åsido så är det alla fall schysst att ha i portfolion sen, lika bra att börja samla grejer som man är hyffsat nöjd med så man inte har 7000 arbeten att skriva ut sen när man går ut.
Så nu är jag ledig för dagen. Det ända som återstår är att göra en presentation av praktiken till Onsdag, men jag har ju hela dagen imorgon så varför slösa bort denna fina dag med det! Och jag måste ju faktiskt ha något att sysselsätta mig med imorgon också så att jag inte blir helt uttråkad.
Snart är det långhelg och då blir det golftävling på landet. Ska bli jätteskönt att komma ner dit, var så länge sedan jag var där. Det ända problemet är att jag inte hittat några gröna golfkläder till vårt tema "green team". Men i värsta fall får jag ta någon av de gröna t-shirtarna som jag har hemma :)

whats goin on?

Det var den helgen, som i och för sig inte kändes som helg eftersom jag har haft freetime hela veckan. Jobbar på min trycksak oavsätt om dagen säger Tisdag eller Lördag. Igår var vi på fest hos Cristian som fyllde år. Jag och Maria blev dock mest sega så vi gick hem och drack 7 liter vatten och mår prima idag, halelujah!
Var inte alls sugen innan egentligen så det var väl ganska väntat att det skulle bli som det blev.
Idag är det jättefint väder så ska väl försöka ta mig ut en sväng. Ananrs har jag inte mkt att göra, är så gott som klar med tidningen och kan inte skriva ut förns på måndag så jag får va helt ledig helt enkelt!

Back in business

Ja nu är jag hemma i Sundsvall igen, sen i Lördags. Har haft en himla massa att stöka i när jag kom hem. Rummet såg ut som ett bombnedslag eftersom jag inte hunnit städa innan jag åkte och hade tusen saker med mig att packa upp. Så hela söndag måndag och tisdag har jag ägnat åt att packa upp, storstäda, tvätta, gå ner med saker i källaren, handlat förvaringsgrejer mm. Men nu är jag så gott som klar. Det som finns kvar att göra är väl att ställa i ordning alla tidningar, gå ner med det sista i förrådet och damsuga hallen.
Mitt i all denna städning har jag hunnit börja med trycksaks-rapporten också. Det ska bli ett magasin. Ska ta mig iväg till skolan idag och göra någon slags provutskrift så jag vet om storlek och allt blir ok. Hoppas på det så jag slipper göra om!
Ikväll blir det korvgrillning på förrådet om vädret tillåter, hoppas på det! Nu ska jag sätta fart här så det blir något vettigt gjort även idag! Tjohej!

Sashi buri desu

Herregud nu har bloggen stått orörd allt för länge, ber om ursäkt för det alla troga läsare (observera min ironi). Hur som helst har praktiken tagit upp hela mitt liv i princip, haha. Har ahft sjukt kul och sjukt mcyket att göra hela dagarna och har även spenderat kvällarna med att tänka på vad jag har gjort udner dagen samt beskådat mitt arbete i tidningarna som kommit ut.
Annars har jag varit helt slut på kvällarna och inte gjort mycket mer än att kollat på jdrama och övriga serier och tv-program. Har dock hunnit träffa världens bästa Agnes ett antal gånger och även världens bästa Sofia :) Och hängt lite med grababrna.
Nu är det snart dags att åka hem till Sundsvall igen, ska bli skönt att komma hem, men lite segt att börja plugga igen. Hade gärna stannat på Frida förlag resten av mitt liv ungefär. Men något som är väldigt positivt är ju att jag får komma tillbaka dit i sommar och dessutom få pröjs för mitt gedigna arbete :D
Är sjukt nöjd med praktiken som varit, har lärt mig massa, fått träna på det jag gillar mest och framför allt fått bekräftat att detta är mitt framtida yrke, helt klart, ingen reklam för mig tack!
Ikväll har jag fullt upp. Måste fixa det sista på rapporten, kolla att cyklen fungerar som den ska innan den får åka upp till Sundsvall, packa det mesta som ska med hem och eventuellt hinna med en promenix också, vi får se hur det går med allt detta, men packa är ju i alla fall prio ett. Kanske borde sätta fart så att man kommer någon vart!

RSS 2.0