5 timmar kändes som 2.

En grym kväll igår! Träffade Madicken efter jobbet. Supermysigt och superlänge sedan vi sågs, men nu bor vi äntligen i samma stad!
Vi möttes i St Eriksplan och gick till resturangen Bebe som starkt kan rekommenderas, jättemysigt och jättegott. Vi fick även världens trevligaste servitris som introducerade oss till Sangria. Vi var lite tveksamma men hon sålde in det så bra att vi blev helt sålda, mums! Maten var också grym, man fick som plocka ihop själv vilka ingredienser man ville ha, vilket var perfekt för då kunde vi dela lite och få mer av allt :D


Vilken dunderhelg!

Det är nu måndag och jag är hyfsat trött. Man skulle ju kunna tro att helgen är till för att vila upp sig inför kommande jobbvecka. Men jag, Ida och Lina kör tvärt om. Jobbveckan ses som vilovecka för att orka 12h dans-helg.

I fredags kom tjejerna ner till mig i Stockholm och vi möttes upp efter jobbet. Vi käkade en snabbmiddag (pasta med pesto) och gjorde oss i ordning för kvällen. Vi började på Clandestino (trodde vi). När vi väl hittat fram visade det sig att det var dansbandskväll och Salsakvällarna var bara på lördagar. Snopet, men vi räddade det genom att gå till La Habana som man alltid kan lita på om man vill ha lite Salsa dancing. När golvet blev för halt och lokalen för svettig drog vi vidare till club Caribe där vi dansade ännu mer Salsa och även lite reggaeton. Runt 2 snåret stängde stället och vi tog tuben hem och slocknade bums.

Lördagen bjöd på en härlig sovmorgon. Efter frukost/lunch åkte vi en snabbis till Farsta. Jag lyckades hitta en passande klänning för kvällens drabbning. När vi kom hem från Farsta gjorde gårdagen sig påmind. Trots en nykter kväll kände vi oss bakis och tog därför en powernap på en halvtimme, men sen var det upp och hoppa i duschen och göra sig i ordning på nytt.
Den här kvällen började vi på gröna lund där de har Salsakvällar varje lördag. Först var det en worskshop. Jag Ida och Lina hoppade direkt in på medel/avancerad workshopen på Salsa LA Style, fast vi egentligen bara dansar cubansk Salsa. Men det gick finemang och det var riktigt roligt! De flesta här verkade köra LA Style så det var bara att låtsas att man kan det också och köra på!
När Grönan stängde vi 12 gjorde vi ett nytt försök på clandestino som då visade sig ha Salsa på lördagar. Finaly! 3 dansgolv stod det på hemsidan, men vi hittade bara 2. Men det blev i alla fall blandat med Salsa, Bachata och jag och Ida shakade även loss lite till "Danza kuduro" på reggaeton-golvet.

En fullspäckad dans-helg men väldigt rolig! Så nu har jag "vilat upp mig" på jobbet, eller inte. Det blir tidigt sova ikväll hoppas jag! Ska se om jag kan få tag i någon fräck bild från helgen, vi var i alla fall smarta att fota innan vi dansat bort fräschheten.

Hej bloggen, hej världen!

Efter påtryckningar från mina föräldrar, eller kanske ska säga påminnelse om att jag faktiskt har en blogg så kanske jag ska ta och uppdatera lite.
Det har hänt så himla mycket på senaste så jag har helt glömt bort att skriva. Till exempel har jag flyttat från Sundsvall. Vilket nu är ganska skönt, snart kan livet börja "på riktigt". Men det var ändå lite vemodigt att lämna, man har ändå bott där i 3 år! Men å andra sidan kan jag ju komma och hälsa på då och då.

I Stockholm har tiden rullat på. Har jobbat jobbat jobbat hela dagarna och dansat dansat dansat på kvällarna. En ganska bra kombo tycker jag, förutom att man blir fruktansvärt trött, men det är det värt!
En dag var jag i Uppsala och dansade Zouk på en brygga vid ån. Första gången som jag socialdansade Zouk. Det var sjukt roligt så det blir till att ta kurser i höst! Trots att jag aldrig gått någon kurs i det tidigare, förutom Johans privatlektioner, gick det förvånansvärt bra!
Sen har jag också varit på La Habana med Ida och dansa Salsa och Bachata i mina nya dansskor. Denna gången kom vi inte hem kl 3 som sist, utan vi rullade hem vid 11 och kom i säng innan 12, väldigt vuxet av oss tyckte vi! Dan efter var vi i kungsträdgården och dansade i det fria :) Det var trevligt men väldigt trångt så strax innan 10 bestämde vi oss för att vi var nöjda och åkte hem. Vi börjar bli riktigt rutinerade nu!

Jag har även hunnit med en vecka i Skåne hos Andreas, min enda lediga vecka i sommar. Det var grymt skönt. Vi bara slappade och solade och var en sväng på Gekås naturligtvis.

Största delen av sommaren har jag dock suttit på Frida Förlag och layoutat Frida, men undantag för två dagar på Solo. Dagarna har rullat på och tiden går fruktansvärt fort, det är gött att ha ett jobb som är så roligt att man blir förvånad när klockan redan är 5. Det är till och med så roligt att jag nästan längtade lite efter att få jobba igen när jag varit ledig en vecka.

Nu borde jag gå och städa mitt rum som nästa förpliktelse efter detta inlägg, men jag funderar skarpt på att ta det imorgon istället, inte för att jag lär vara mer sugen på det då men...

RSS 2.0