Tack för igår <3

Hade en fantastisk kväll på club bachata igår. Dansade hela kvällen och uppträdandet gick felfritt. En grym avslutning på mina studier i Sundsvall. Känns som helt rätt sätt att avsluta det, en helkväll med dans. Hade jag inte börjat dansa hade jag nog gått under den sista terminen, den har verkligen fått mig att kunna slappna av emellanåt och känna glädje trots att man vissa dagar gråtit av stress.
Det känns nu dock lite vemodigt att flytta härifrån och lämna all denna glädjen bakom mig, men jag hoppas jag får tillfälle att komma upp under fler clubtillfällen och ta igen min dansabstinens lite och hoppas jag hittar något bra ställe i Stockholm att fortsätta dansa på.

Overkligt.

Kan inte fatta att jag om en vecka har min examen. Vernissagen i måndags var jättelyckad och rolig och jag fick många positiva kommentarer om mitt arbete, sjukt kul! Nervös som jag var skrev jag upp mig för redovisning första dagen, nämligen idag, först av alla också. Jag tänkte att det är lika bra att ha det överstökat, bara gå upp och riv av den.
Har varit dödsnervös för detta moment hela veckan, och indirekt ända sen förra året när vi kollade på 3ornas presentationer. Detta resulterade i sömnproblem och ont i magen. Men när jag väl stod där så var jag hyfsat lugn i alla fall och orden kom ur min mun i rätt ordning, mer kan jag inte begära!


Så här såg mitt bord ut på vernissagen.


Under pausen idag på redovisningarna passade jag och Sofia på att köra lite photobooth pics på toaletten där man ser ut som en knarkare, fast den är gjord för att man inte ska knarka...

うれし

Hjälp vilken dag! Var i skolan i princip hela dan. Idag var en sån där dag då jag bestämde mig för att jag inte kan skjuta upp jobbiga saker. Till exempel gå till sca och tigga wellpapp. Lämpligt nog eftersom sista chansen hade varit imorgon. Men jag tog mig i alla fall i kragen och gick dit och fick 2 ark, tackar tackar!
Sen var det fullt ös, skrev ut det sista och vek ihop de sista förpackningarna. Hann till och med skriva ut visitkort! Sen fick jag dock stressa hem för att hinna till dansträningen. På något dåligt humör när jag kom dit, som jag alltid blir när jag måste stressa och inte hinner äta middag. Men efter några turer på dansgolvet var det dåliga humöret som bortblåst! Tack och lov för dansen, utan något annat roligt att tänka på och koppla av med och komma bort med hade jag aldrig tagit min examen lika lycklig!, då hade jag snarare stått på vernissagen helt blek och utmattad och uttömd på all energi i hela världen. Men nu slipper alla en sur Sara, うれし!

Morgondejt med Roland

Sitter nu med roland-skrivaren och har inget bättre för mig så tänkte att jag skulle blogga lite. Jag hoppas verkligen att förpackningen blir rätt den här gången! Nu är i alla fall alla detaljer på texten osv tillfixade (tror jag), hoppas bara att det inte ser förjävligt ut sen när jag ska limma ihop röret. Har ännu inte kommit på ngn bra taktik för det. McBond blir fult och superlimmet hann torka innan jag hann fästa plasten på rätt ställe.
Sen är det egentligen inte så mycket som jag har kvar att fixa. Ska lägga en sista hand på boken och sen skriva ut den. Det mesta är annars redan klart för utskrift. Jag ska vika ihop ett till emballage och sen försöka göra ett slags ställ för T-shirtförpackningarna. Sen är det ju presentation och kalkyl och sånna grejer som ska göras också, men jag har ju hela helgen på mig till sånt :)

Känner att allt jag skriver om handlar om det här arbetet. Men det är i princip inget annat som får plats i mitt huvud. Fkatum är att jag även drömmer om arbetet. Inte ens att sova är avkopplande nu för tiden. Men det är sista 2 veckorna nu. Sista 2 veckorna av plugg för all evighet om jag så skulle vilja, lovely!! Det kommer att vara en obeskrivlig känsla den dan. Den 23e maj, den 24 maj, 28 maj och 1 juni. <3

Det verkar som att jag konverterat

Har spenderat hela förmiddan i skolan. Har skurit ut lite fler schabloner. I sista sekund kom jag ju på att ajg ville ha siffror också samt lite andra symboler. Efter det vek jag ihop 4 lådar till dessa. När jag skulle limma ihop mitt rör till spotern sen så gick ju det åt skogen naturligtvis. Blev inte så värst snyggt, får se om ajg hinner skriva ut en ny version, men Roland går på högvarv nu så det är svårt att få tid.

Efter lite svordommar och lite lycka över att ha kommit lite frammåt med arbetet så gick jag till stationen och mötte Andy som kom hem från Milano! <3 Med sig till mig hade han en Milantröja med Ibrahimovix på ryggen. Tack älskling du är bäst i världen! <3 Obligatorisk fotosession följde och för en gångs skull gick det riktigt bra för Andreas att foto, woho!



Helt slut

Ja vad gör man inte för sitt stackars examensarbete? Idag gick jag och Fia till skolan kl. 9 i hopp om att Roland-skrivaren skulle vara ledig. Det var den icke. Men det finns ju andra saker man kan jobba med under tiden tills den blev ledig. Sen har jag printat 4 t-shirtföroackningar och en posterförpackning samt 4 omslag till boken, ifall att. Nu upptäckte jag visserligen att jag printat några förpackningar åt fel håll, tänker inte gå in närmre på det, men det fixar jag det sista jag gör om hinner.
Ikväll ska jag och Ida laga middag och kolla på eurovision song contest. Tur som attan att Sverige gick vidare, annars hade det ju varit katastrof, än så länge har vi ju aldrig missat en final! Spännande!

En grå men ack så nyttig dag

Godmorgon världen. Idag verkar vara en regnig och trist dag. Därför står följande på schemat: Först gå och hämta kartong på skolan och bygga en mini-fotostudio hemma så man kan fota av sina grejjer som man gjort i den förra kursen. Sen är det tvättning och resterande övrig tid ska jag fortsätta jobba med projektet.

Inte så upphetsande men ack så nyttigt! Slänger in bild på hur minat-shirtförpackningar såg ut innan handledningen.




Examensring på väg


Häromdan ringde jag och beställde min examensring! Åh längtar tills den kommer. När den sitter på mitt finger är det inga mer studier som gäller what so ever. Möjligt vis lite kravlösa studier i diverse kurser som japanska eller fotografi, men inga måsten, och inga mer 3 år i skolbänken, sjukt skön känsla, man kan inte riktigt fatta det än.

Som vanligt i efterhand har tre år gått himla fort, man kommer ju knappt ihåg ens vad kurserna hette som man läste i början. Men det är ju en hel del man tagit sig igenom, men jag måste säga att det gått relativt smärtfritt ändå även om man slitet håret och gråtit tårar under vissa kurser. Men det har det varit värt. Ett bra jobb på det här så är saken biff!

Snart fri!

Handledning igår, jag hann så gott som klart i alla fall, nu är det bara dags att revidera och sen är det utställning och sen är det examen och sen är man fri som en fågel förutom att jag ska jobba hela sommarn. Men jag känner mig i alla fall fri, aldrig mer plugg om jag så skulle vilja!
Igår drog jag en sväng till birsta med Ida för att försöka hitta något vettigt att ha på mig på examen, självklart hittade jag inget. Hittills har jag köpt en kavaj, thats it. Vi får väl se vad det blir, i värsta fall får jag väl ta något som ligger här hemma och skräpar :(
Nu ska jag till skolan och fotograferas, tjohej!

När posten är i tid

Imorgon är det handledning av färdiga produkter, därmed även deadline. Min tid är kl. 10.15. Tack gode gud att min plast hann komma idag. Har gått och varit nervös och frustrerad hela helgen eftersom jag inte kunnat göra något, men till slut fick jag tag i den, runt halv 3 ungefär, snacka om onödigt att gå upp halv 8.
Hur som helst så gick det skitbra att skriva ut och det blev jättefint! Och jag är mest glad över att det gick så smidigt att jag slipper sitta i skolan hela natten!
Det enda som är problematiskt nu är att röret är alldeles för stort, men jag får ta kritiken på det i alla fall och ursäkta mig med att jag inte hittat mindre plastlock än. Hoppas hoppas det finns bra storlekat på kontorsvaruhuset :)

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, se en film och äta chips för att jag varit så duktig!

Följ vårt examensarbete

www.gdk08.se

Här kan ni kolla vad alla i min klass håller på med inför vernissagen den 23e maj.

När man börjar skymta ljuset

Det händer inte alls mycket roligt här. Terminen börjar närma sig sitt slut, vilket innebär att examensarbetet snart ska vara klart. Det innebär också att jag snart är fri från plugg, fri för alltid om jag skulle vilja! Den härliga känslan har inte riktigt infunnit sig ännu, det  är fortfarande en del arbete kvar innan man kan njuta riktigt ordentligt.

Eftersom jag för en gångs skull inte var ute i god tid med att beställa material till mina förpackningar sitter jag sysslolös i helgen, vilket både är stressande och väldigt skönt. Ska åka till birsta och försöka införskaffa diverse saker som jag behöver förutom plasten som inte kommit än. Sen ska jag passa på att leta efter en examensklänning, det måste ju räknas som skolarbete? Tvivlar dock starkt på att jag kommer hitta ngt vettigt eftersom jag inte trivs i klänning, men men, vad gör man inte gör konsten.


RSS 2.0