Salsakryssning upcoming

Naturligtvis gjorde påsklovet gott för min hälsa, men värre för studierna. Fruktansvärt svårt att komma igång, särskilt när man stöter på problem så fort man sätter sig, suck! Jag har i alla fall försökt lite denna vecka, hoppas på bättre resultat nästa vecka.
Imorgon drar jag på salskryssning med Ida och några fler från dansen, ska bli så hilma skoj! Sen får det nog vara slut på det roliga fram till sommaren så att det blir något vettigt gjort.
Jag ska försöka få något gjort idag också, men jag måste ju packa och framförallt bestämma vad jag ska ha på mig :O Halva outfiten är i alla fall klart så det är ju alltid nåt, har inte så jättemånga partytopar..
Det här var ju ett kl inlägg, not. Tillbaka till matlagningen.

Sommarskåne <3

Här var det verkligen livat, inte. Jag har varit i skåne hela påsken och verkligen njutit av sommarvärme! Solen tar dock inte så bra än så det syns knappt, men jag lovar att det var i alla fall en liten rand precis dagen efter. Det har varit superskönt att koppla bort skolan en stund och bara ta det lugnt, äta massa god mat och umgås med Andy + familj. Det blev inte några bilder eftersom jag inte tog med kameran, men jag dokumenterade i alla fall första måltiden på uteservering för i år! Pizza.


Efter en lång och jobbig rea med nattåg är jag återigen i Sundsvall. Skapligt trött, sov 13h i natt och idag har jag låtit skolarbetet vara och jobbat med en affisch. Imorgon ska jag först sova ut och sen sätta igång med examensarbetet igen. Vill inte riskera att ta ut mig direkt nu när jag vant mig lite vid ledighet ;)

Hallå hallå

Herregud vilken vecka! Bloggen har minst sagt blivit lidande! Jag har varit i skolan konstans känns det som. Jobbat på examensarbetet och ågläntan. Tack vare mitt slit kan jag äntligen pusta ut lite. Imorgon åker jag ner till Skåne med Andy <3 Ska bli så himla skönt att få andas lite. Miljöombyte och paus kommer förhoppningsvis ge ny inspiration och ny energi till slutspurten och revideringen av A-skisserna.

Det känns smått overkligt att man snart är klar med sia studier, åtminstone för den här gången och på väldigt länge! Visserligen har jag sökt några kurser i höst för säkerhets skull. Jag har sökt 2 japanska kurser och en kurs i fotografi. Men nu har jag i alla fall fått sommarjobb och förhoppningsvis får jag förlängt, men får jag inte det så har jag i alla fall en plan B :)
Nu ska jag fortsätta packa och äta middag. Auf wiedersehen!

Tjuvkik på examensarbetet

Herregud det är körigt nu kan jag ju säga. I måndags la vår lärare till en deadline till igår. Snacka om att det blev eld i baken på folk. Satt i skolan från 10 till 23. Det blev en hel del gjort i alla fall så det var ju positivt! Men snacka om att jag var döende när jag kom hem!
Vad jag konstaterar av detta arbete är att det är sjukt roligt, men att jag hatar emballage och stora kartonger. Särskilt när man inte har wellpapp som räcker till för att vika ihop en kartong. Men i alla fall, det är kul att göra plastförpackningar!
So far so good eller vad man kan säga. Har faktiskt kommit väldigt långt på den adnra desginuppgiften med resturangön. Det blir nästan inte alls som jag brukar göra saker, men det blir nog bra ändå! :)

Det här är vad jag hade att presentera på mitt bord igår när vi hade en minivernissage i klassrummet och gick runt och kollade på vad alla håller på med.


Sen dess har jag också gjort mina schabloner i plast! Dom blev jättefina förutom att de blev lite brända i kanten. Det stod på maskinen att PVC kan utsöndra giftig rök och det kan jag i alla fall bekräfta, det luktade inte gott och man fick en mindre huvudvärk av den. Men ack så fint resultat! Här hänger de på tork.

Get happy

Idag är jag jätteglad! Har beställt plast, visat runt en förhoppningsvis blivande student på programmet och jag fick C på tentan som jag bara pluggade en dag till. Så saker har gått väldigt bra, jag kommer framåt med arbetet :)
Imorgon ska jag försöka sätta igång med den andra uppgiften också så att den inte blir bortglömd - ågläntan...

Ska snart iväg och dansa bachata också, veckans höjdpunkt, nästan i alla fall. Hade en bra dag igår också, var bland annat hemma hos Hans och fikade med Ida och Emmelie också, jättetrevligt :)

Sen har jag också välrdens gulligaste pojkvän, då kan man ju inte vara annat än glad. Fick den här lappen häromdan <3

Och har man inte det får man lyssna på get happy och bli glad ändå! Happy Thought Hall – Get Happy

Progress

Igår var jag smart nog att skriva en lista på vad jag kunde jobba med idag på examensarbetet. Detta resulterade i att jag visste vad jag skulle göra och också fick en hel del gjort. So far so good, kan förhoppningsvis antingen fixa eller beställa plast imorgon.
Så här ser förpackningarna ut för tillfället:


Som ni ser har jag slängt in lite färg nu också! Har tänkt att de olika produkterna har varsin färg, magenta, cyan och sen svart.


Maria fick vara modell för de första tröjtrycken! :)

Lagom söndag

Har nyss varit duktig och städat! Hyffsat fint nu i alla fall. Har varit i skolan och gjort lite provutskrifter på layouthandboken också. Men har väl i princip fastnat lite nu i mitt arbete. Känner att jag måste få tag på den där förbannade plasten annars kan jag inte komma vidare... Har i alla fall mailat runt lite och hört mig för nu så jag hoppas på snabba svar imorgon.
Nu är det fikadags och sen ikväll ska jag på salsa i vanlig ordning! Ska bli skojjsigt, sitter just nu och värmer upp med min bachata/salsa/merengue mapp på spotify!
Oh på tal om spotify! Så har jag från och med imorgon telia abonnemang! Så fria sms och fri surf + spotify premium i ett halvår på köpet, man tackar! Perfekt tajming eftersom mitt premium går ut idag! Höhö


Bild från club bachata. Blir nog inte lika fancy på salsan ikväll, men kul ändå :)

Hallå i stugan

Här var det dåligt med uppdatering! Har varit upptagen med skolarbete så jag har totalt glömt bort bloggen! I alla fall så börjar det gå framåt. Jag har gjort prototyper på förpackningarna och börjat med boken jag ska göra. Det jag har stora problem med är att få tag i plast som jag ska göra förpackningarna i, att det ska va så himla svårt! Någon som vet!? Tips mottages gärna.
Såhär ser mitt arbete ut hittils:

Prototyp på t-shirtförpackningen.


Prototyp på posterförpackningen.


Vi har ocså hunnit med två lektioner av konstrnärlig träning. Igår var det stileben med akryl som stod på schemat. Skojj att kladda och måla, sen blev väl inte resultatet det vackraste i världshistorien, men det är konst så det måste inte vara snyggt ;)



RSS 2.0